İstenilen Mail Üzerinden Gönderilebilen "Fake Mailer" (Lazım)
-
Müritler, bi iş için lazım.
İstediğimiz mail üzerinden gönderilebilen fake mailer lazım.
Pointofmail,7 gün süreli fakat istediğimiz bir maili tek sefer girebiliyorsunuz. Aynı mail'i başka bir üyelik ile denemek istediğinzde kabul etmiyor. :)
Şöyle güzel sağlam bir şey gerek Inbox'a düşen. Var mı bileniniz?
Arama yap deyip linkler koymayın :D çoğuna baktım çalışan eden yok. -
elimdekileri denedim hepsi spam'a düşüyor :D
bayadır bakmıyordum bunlara , önceden ne güzel kendimize billgeytz ayağıyla mail atardık :D fdsfa
-
BarisYigit bunu yazdı
elimdekileri denedim hepsi spam'a düşüyor :D
bayadır bakmıyordum bunlara , önceden ne güzel kendimize billgeytz ayağıyla mail atardık :D fdsfa
yaz la bi tane :D dedicated al sdlfjkdsf
-
Bilgisayarına mail server kur,sonra istediğini yap.
-
konu gizli değil pm atıyorum (:
İki tane gmailin inboxına düşen buldum. Birinde ek gönderilebiliyor, gönderen ismi ve gönderen mail adresi seçenekleri var fakat captchalı. Diğerinde sadece gönderen mail adresi yazabiliyoruz, bcc ekleyebiliyoruz, captchasız- fakat bu ikincide değişik SPF olduğu anlaşılıyor.
İsteyen olursa pm atsın.
izzmarit tarafından 10/Mar/13 23:21 tarihinde düzenlenmiştir -
izzmarit bunu yazdı
İki tane gmailin inboxına düşen buldum. Birinde ek gönderilebiliyor, gönderen ismi ve gönderen mail adresi seçenekleri var fakat captchalı. Diğerinde sadece gönderen mail adresi yazabiliyoruz, bcc ekleyebiliyoruz, captchasız- fakat bu ikincide değişik SPF olduğu anlaşılıyor.
İsteyen olursa pm atsın.
O PM ile başa çıkamazsın ama :D Gizli bir konu yapıp aç hocam görmeyenlerde yararlansın :)
-
kadirozdemir bunu yazdıizzmarit bunu yazdı
İsteyen olursa pm atsın.
O PM ile başa çıkamazsın ama :D Gizli bir konu yapıp aç hocam görmeyenlerde yararlansın :)
Hocam konumu düzenleyemiyorum :D Modlar gizlerse paylaşılabilir.
Ayrıca gmail ve yandex'te de inboxa düşmektedir.
Daniel-Koo tarafından 10/Mar/13 23:29 tarihinde düzenlenmiştir -
Daniel-Koo bunu yazdıkadirozdemir bunu yazdıizzmarit bunu yazdı
İsteyen olursa pm atsın.
Hocam konumu düzenleyemiyorum :D Modlar gizlerse paylaşılabilir.
Ayrıca gmail ve yandex'te de inboxa düşmektedir.
Doğru dediniz evet :D bir mod gizlese ne güzel olur konuyu.. lap diye indexleniyor googledan gelenler görmesin, zaten az var çalışan.
-
Çizik...
-
Cool Sender vardı hocam.Hem spam a düşmüyordu hemde seri olarak binlerce mail atabilyiordun.Ftp bilgilerini giriyordun bağlı olduğu server dan atıyordu çok kullandım sorunsuzdu.Ama şimdi durumu nedir bilmem
-
varsa saglam banada pm atarsan ıyı olur hocam .