İsterseniz Örgüt Kuralım
-
bune yaa forumu geziyordum bu bölüm beni derinden etkiledi a.q bu adamları bi araya getirsen kesin pkk ya karşı koyar olm bu kadar bilgileri nerden buluyonuz yaa bomba felan gidin işinize gücünüze yaa ama gerekli bilgiler olsun :)) siz verin ben AnTiPkk Grubunu kurunca sizlere ulaşırım :))
-
forumda yazılan birçok şeyi iki taraflı kullanabilirsin. onemli olan bilginin veriliş tazı değil ne amaçla kullanıldığı.
-
sağol ama ben eski kaşarlardanım zaten örgütçüyüm ne miiibda-c
-
bomberman bunu yazdı:
sağol ama ben eski kaşarlardanım zaten örgütçüyüm ne miiibda-c
egr onlardansan gercekten şerefsizi onde gidenisin.ibda c deneni ibne-c adlı orgut de ole.abdnin yalması orgutler bunlar.bu adamıbaanlmanız geekir.orgut porpagandası yapıor.çogunuz yapıstırdık zaten.
-
valla öle hiç olmazsa adan akıllı örgüt kuralım da faaal olalım en iyisi
-
memnun deilsen www.tahribat.com/logout.asp yanlıs hatırlamıosam link buydu
-
Örgüt de elekronik bir iş olursa bende varım.(+)her türlü faliyet gösteririz.bizde bu zeka olduktan sonra kimse bu örgüte karşı gelemez.
-
yannız harbi diorum abi böle bi kulüp kuralım artık örgütmü dersiniz ne dersininz tahribat bi klüp gibi zaten onun içindede bi klüp koyabiliriz sadece patlayıcı manyaklarının olduğu=)) hiçtiyse siz aptalsınız siz insan deilsiniz gibi saçma saçma yorumlardan kurtuluruz eyer böle sadece bilgi paylaşımı amaçlı patlıyıcı manyakları için herkezin yazamayacağı kodlu bi forum açılınabilirse süper manyak olur=)
haklımıyım haksızmıyım?
-
sipidik bunu yazdı:
memnun deilsen www.tahribat.com/logout.asp yanlıs hatırlamıosam link buydu
kardeş ben menun deilim demedim memnuniyetimi belirttim anlamadıysan bölee şeyleri anladıktan sonra yaz -
Örgüt kurmak bu kadar basit mi aq...bide allahın ibdac li şeriatçısı gelmiş anarşik eylem yapacak :))..Türk düşmanı ümmetçiler sizi...
-
ulan sipidik senin yüzünden logout oldu :D. msn hata verdi ona tılim derken link e kaydı elim :D.
Toplam Hit: 6138 Toplam Mesaj: 15