İsteyene Bedava ASP Destekli FULL HOST
-
Ardaşlar eyer bir projeniz varsa ve buna host arıyorsanız size kendi server ımızda bedavaya Windows 2003 Server ASP Destekli FULL Hosting verebiliriz.
Bunun için projelerini bana özelden yollayın veya mail den veya icq dan ulaşın.
Ayrıca şuan bir siteniz warsa ve hosting değiştirmek istiyorsanız yine size bedava hosting verebiliriz. Bunun için sitenizin adresini ve size ulaşabilceğimiz bilgileri bana ulaştırın yeter.
Hosting Özellikleri
Windows 2003 Server
ISS 6,0 Tüm Güncellemeler yapılmış
Gerçek ASP Desteği
ASP.NET desteği
istediğiniz kadar disk alanı
istediğiniz kadar bant genişliği
İstediğiniz kadar pop3 e-mail
daha neisterseniz ayarlarız :)
-
Ben varım kanka. valla bak. çok lazım yaa. alan adı nasılk olacak?
-
biz sınıf için bi site yazalım diyoruz çorbada bi hostunda senin bulunsun ii olur walla herkese mail adresi falan da weririz çok saol bea toplantıda seni ayrı bi öpecem şerefsizim...
-
charmander kanka ayıpsın sana vermiycezde kime vercez :)) Kanka domain vermiyoz bedavaya paraylada satmıyoz. KEndiniz alcanız domaini. kanka icq dan konuşuruz. Bide İntikam Zamanı Hosting Sponsoru oluruz icabında :))
swordofdarkness kişisel siteler homepage tarzı yerlere bedava vermiyoz. bi projeniz olmalı veya şuan hazırda bi siteniz olmalı. Siteniz varsa hazırda adresi veriyonuz biz siteyi inceliyoz uygun görürürse ayarlıyoz. Bi projeniz yoksa veya hazırda siteniz yoksa homepage türü bişi yapcaksanız acayip kelepir ucuz fiyata host sağlarız.
-
kelepir host bulmakta ne war yaw elini sallasan hosta çarpıyo zaten yine de saol bea!düşünmen yeter..görüşmek dileğiyle
-
HolyBoy şu imzanı biraz kısalt be düzeni bozuyo :P
-
Muzo cum yengeden ayrildin diye kiskandinmi ehueuhe
Muzo cum walla geçen söylediklerimi dikkate al ikinizinde faydasına konuştum ok
Saygılar -
Abi çok ii olur yaa. domain ben yönlendiririm. ip olacak demi? yani yönlendireceğimiz yer
-
kisisel web projelerini destekliyor musunuz holyboy ?
-
Charmander kanka nameserver ayarlarını veririm sana oraya yönlendirirsin.
İslamic abi evet detekliyoz. Projen warsa sanada ayarlarız kanka -
swordofdarkness sizin okulun adı ney???
Toplam Hit: 8771 Toplam Mesaj: 32