İstihbarat Casus Kitapları??!!
-
44. sayfada propagasyon ve propaganda (istihbarat teknikleri kitabında) kısmını okuyun.
Türkiye üzeirnde karikatür, ermeni sorunu gibi tonlarca şeyin ne olduğunu anlamaya başlayacaksınız.Şu anda okuyorum da.Gerçekten önemli geldi bana.Bu kitabı bütün tanıdıklarıma dağıtıcam.
Neden mi?Çünkü en ufak bir olayda hep birlikte ayağa kalkıyoruz.Türkiyenin durulduğu bir dönem yok.Bomba, biri ayrılmış biri barışmış, bir sporda yeniyoruz (olay çıkartıyorlar), teror...
Kısacası arkadaşlar gerçek anlamda üstümüzde çok yoğun bir istihbarat çalışması var.
Bir yandan abd, bir yandan rusya, bir yandan avrupa bir yandan pkk bir yandan bizimle komşu olan devletler.....Liste uzayıp gidiyor.
Önemli olan TSK mit yada jitem bunlara karşı ne gibi önlemler alıyor?KArşı istihbarat uygulayıp diğer devletleri oyuna getiriyor muyuz?(hayır biz savunmacı bir devletiz), istihbarata karşı koymayı yeterince iyi uygulaya biliyor muyuz?(evet demek geçiyor fakat Türkiye de rahat bir gün geçmediğini düşünürsek belirsiz.)
Biz biz olalım her türlü propagandayı ciddiye almayalım.Kirli işleri izlerseniz hitlere sahte hastalık takıyorlar.Frengi olmuş.Sadece karşı istihbarat yanıltıcı bilgi.
İşte Türkiyede de bir çok olay vardır oluyordur bu türde
-
eyvallah
-
başka bir kitap;
Derin devletler, gizli projeler ve kirli gerçekler
Doç. Dr. Ümit SAYIN 'ın yazdığı bir kitap belki sahte isim ama oldukça güzel anlatıyor durumu.Sürekli kitaplar çıkartılıyor amdliler zihin kontrolu yapıyor gibi.Böyle bir şeyin çok zor olduğunu, çok kritik adamlara uygulandığını ama teknolojinin yanı sıra bir sürü ilaç beyin yıkama sonucunda olacağını açıklıyor.
Vatan , posta, milliyet, doğan grup, nurcular, aktuel dergisinide baş harflerinle yazmış.Benim düşüncelerim bunlar olduğu.
Adam diyor ki diğer istihbarat örgütü, derin devletler çeşitli tarikatler vs.. kuruyorlar.Daha sonra lsd-25 psikoz gibi bir süür maddeleri açıklayarak bunlarla insanları kendi topluluklarına çektiklerini daha sonra önce şartlayıp sonra madde verdiklerini, sonrada insanların şartlandıkları şeyleri gördüğünü açıklıyor.
Misal adama diyorlar ki melekler böyle şeytanlar şöyle sen burdayken melekler seni korur sonrada adamı iice şartlayıp maddeyi verdiklerinde adam o şekilde görüyor.Kuranın üstüne bırakılan lsd terle deriden geçerek insan maruz kalabiliyor.2-3 kereden sonra kuranı eline aldığında mutlu oluyor.
Yada kolanyayla dağıtıyorlar böylece tarikat yerlerinde kolaylıkla alıştırılıyor başka yerde mutlu olamıyorlar.Düşününce doğru.Sadece şunlar demiyorum genel bahsediyorum bir çok ülkede var.Üstelik adam bir çok şeyi yerlerini falan vererek gösteriyor.
--Düşünsenize teoriyi abiler ablalarda sizlere böyle şey veriyorlar.Daha sonra siz orda kendinizi mutlu hissediyorsunuz seviyorsunuz.Daha sonra yavaş yavaş ilaçlarla, telkinle beyninizi yıkıyorlar ve işte sonuç %40 lık oy ??
-------------------------------Maddeler ne yapıyor kısa bakış-----------------
Zaman algısının değişmesi (LSD,THC,ibogain vb. veya psikoz)
Güçlü bir mistik deneyim (LSD,Psilosibin, meskalin vb veya mistik psikoz)
Melekler ve Allah, Saidi Kürd-, veya Şeyh ile konuşma (LSD, psilosibin vb. veya psikoz)
Cisimlerin boyutlarında değişiklik (LSD veya dşper halüsinojenler veya psikoz)
Ses duymak (psikoz veya tempral bölgede etkisi güçlü halisinojenler,şizofreniform reaksiyon, psikozda ve şizofrenide en sıkı görülen ses duymadır)
Ortamın aydınlanması, farklı ışıkların görülmesi, yazıların veya duvardaki resimlerin canlanması (LSD veya psilosibin veya psikoz)
KEndini çok yetkin hissetmek, görevi olduğunu ve Tanrı tarafınan bir görevle görevlendirdiğini düşünmek (yüksek doz metamfetamin, LSD, DOM, Psilosibin, Meskalin vc.. yada psikoz)
KEndini ermiş hissetmek (LSD,ibogain vb veya psikoz)
Geçmişe gitmek, geçmişteki olguları veya olayları hatırlatma (LSD, ibogain, THC, bu etki psikozda görünmez)-------------------------------------------------------------
Arkadaşlar gördüğünüz gibi LSD çok güçlü bir ilaç bir damlanın onda biri beyne çok güçlü etki ediyor.Bu olaylardan önce telkinle kişiyi şartlamanız gerekiyor.Daha sonra veriyorsunuz ilacı adam görüyor.Oyun oynana bilir siz düşünün neler yapılır.
Sadece bunlar yok.Kitapta zihin kontrolu, pisikolojik savaş, biyolojik savaş, gizli örgütler, derin devletler, kara bilim gibi konular bu yönde anlatılıyor.
NOT: benim gibi beyin yıkama, biyolojik savaş gibi konuları sevenler kesinlikle alsın.
dipçiknot: Abd mossad öyle gelip her Türk'ün beynini yıkayamaz.Kolay değil.Sadece böyle göstermeye çalışıyorlar ki pisikolojik savaşı kazana bilsinler.Bu yüzden hiç bir şekilde pisikoloniji bozmayın.
-
İnsanlar üzerinde hakim olmak psikolojik etki dikkatimi çekmiştir hep bu kitabı nette arıycam bulursam paylaşırım Hipnoz da mükemmel birşey tavsiye ederim.