İstihbarat Tayyipe Gidiyo (Neye Yaradı)
-
ARkadaşlar Mit in istihbaratlarının operasyondan önce ilk olarak Başbakana gittiğini duydum bunu tayyip yapmış
Eğer bu doğruysa çok kötü bir şey Başbakan izin vermedikçe hiç bir operasyon yapılamıyor ve başbakanın haberi olmadan hiç bir operasyon düzenlenemiyor
Çok kötü çok
bu kanunu Tayyip getirmiş
Doğrumu sizce -
adı üstünde istihbarat lan sen nerden duydun a.q
mantık biraz -
bay pipo yu oku (doğan yurdakul - soner yalçın) bu konuda bir çok bilgi barındırıyor
-
Birileri konuşurken duydum adı üstünde "duydum"
-
Senin şerefsiz deyip yerin dibine vurduğun insan bu ülkenin halen daha başbakanlık makamında görevini yürütmektedir. Bir kere konuşurken bunu göze al. Nasıl ki günümüz cumhurbaşkanına şerefsiz diyemezsen onada deme ve de ima etme...
Senin saydığın standartlar teker teker geliyor. En önemlisi sağlık ve hükümet sağlığa elinden geldiğince yatırım yapıyor. Başbakanı sevmeyebilirsin. Ama sana bir şey söyleyeyim mevcut adamlar içinde en oy verilebiliri kesinlikle bugünkü başbakan ya da geleceğin cumhurbaşkanı . . . -
mit'in her yaptığını başbakana bildirdiğini zannetmiyorum, böyle bi kanun olsa bile bu kanunu çok rahat çiğneyebilirler, adı üstünde mit, başbakan nerden anlayacak :D
-
Genelkurmayda mit de başbakanlığa bağlı. Eğer başbakan isterse genelkurmay başkanını görevden alma yetkisi var:D:D sanırım bu bilgi yeterlidir...
-
zumsuk bak sana o konuda sonuna kadar hak veriyorum. Hatay (Antakya) ilimizin %60 dan fazlası yabancılara satıldı. Atatürk burayı alabilmek için ne kadar uğraşmıştı. Sattılar, Sattılar sonunda baktılarki şehir komple gidiyor sonunda kanunu tekrar düzelttiler bir şehrin binde 5 inden fazlası yabancılara mülk olarak satılamaz diye. Bu konuda sana katılıyorum. Zaten yaptıkları bazı yanlışlarda var. Nede olsa onlarda insan. Fakat bu kasten yapıldıysa vatana ihanettir . . .
-
tayyip genel kurmay basaknını skmi görevden alır...
mgk sekreteri ile karıstırma -
doru terör olayları arttı.bu mu düzene sokmak.kapkaç fuhuş arttı bu mu duzene sokmak. önüne gelen bayraa millete devlete hakaret edio bu mu duzene sokmak.
evet doru.bunların hepsi DÜZENE SOKMAK!! -
No_5
bulent ecevit skti birakti diyelim. o zaman ki dolar ve euro ile... suan ki dolar ve euro nun arasinda ki farki kavrarsan kimlerinde skip biraktigini daha iyi anlayacagini sanirim. o zmn dolar kaclardaydi simdi kaclarda? martaval okumayin. gizliden devaluasyon oluo. bu kdr basit bakalim bu hafta neler olucak.
Toplam Hit: 2961 Toplam Mesaj: 20