İstiklal Marşı 2005
-
güzel olmuş şeyhim.
bunları dergahında paylaşman çok güzel.
-
holyone bunu cem yılmaz yaptı sizde yayınladınız tebrikler ne oldu başınız gögemi erdi bunu İSTİKLAL MARŞI niteliginde yazılmış şeyler sana hiç yakıştıramadım,..... sözler dogru olabilir ama bu şekilde olmaz olamaz..
-
nickimyok
ben baştan sona okudum merak etme sen eger biraz geçmişini düşünürsen anlarsın başlıga bak bidefa İSTİKLAL MARŞI 2005 yazıyo İSTİKLAL MARŞI bir defa yazıldı ve birdaha yazılamaz... ben böyle bilirim ve böyle derim....
-
Her ne kadar güzel veya çirkin olsada egemenligimiz simgelerinden biri olan MİLLİ MARŞImızın bu veya buna benzer şekillerde değiştirilmesine karşıyım.
Bu bir şarkı değildir ki remix gibi değiştirilsin upgrade edilsin.
Lütfen arkadaşlar bu konularda saygılı ve örnek olalim
-
dai inanmayan eski kayıtlarda varsa baksın buna benzer bende yazdım aynı tepkileri bende aldım zaten yukardada söledim...zumsuk bizim kitap işi nasıl gidio :)) daha "cybrail "suru üflücek değilmi :D
-
(holyone)delinin biri kuyuya tas atti cıkaracak var mi?:)
-
arkadaşlar duyarlı oldugunuz için teşekkürler BAŞKA BAŞLIK ALTINDA AÇILSA ve başka formatta yazılsa hadi neyse ama böyle olmaz holyone sil bu konuyu burdan
-
çakma holy gercek holy'ye emir verio a.q :)
-
Forumda rütbesine, accessine bakılmaksızın herkez eşit muamele görür.forum kuralları bakınız.....
-
ya güsel olmasına güsel olmuş ama bunu ben bi yere yazdım sonra suç muç dediler sildiler.. hakkatten anayasada istiklal marşını değiştirilmesi suç olarak geçior..