folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İstiklalde Eylem Canlı İzle

İstiklalde Eylem Canlı İzle

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

ne diyon?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek

gene pkk bayraklılar çıkmış sahaya bizzat sahit oldum 

Digital Marketing Manager / Health Tourism
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flassy
    flassy's avatar
    Erkek
    ArduouS bunu yazdı
    noname bunu yazdı

berk sen iyice şakirt olmuşsun?

18-19 yaşındaki veledlerden bu tarz eylemleri anlamasını bekleyemezsin hocam,şuan metin 2,knight online çağındalar büyüyünce ancak.Zaman verelim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek

dün ordaydım olayların durulduğu sırada polislerin arasından geçip heykel tarafına doğru çıkmaya çalıştık ama ara sokaktan sürekli bilye atışları geldiği için çıkamadık polisler gaz ve su gösericiler bilye atıyodu ama akrepten ve tomadan seken bilyeler zarar verebilirdi insanlarıda geçirmedik ordan güvenlikleri için bu nedenle kalabalık birikti bunu gören toma bize döndü su sıkıcakken sıkma dedik el kol hareketleriyle vgeçti sonra biz 7-8 kişi 1 metrekare bile olamyan aparman girişindeyken orospunun biri ayagımızın dibine gaz fişeği attı rüzgarın etkisiylede hiç abartmıyorum bütün gaz o apartman girişine doldu ben nefesimi tuttum  ama yetmedi tabi resmen kendimle savaştım nefes almamak için ya gazdan yada nefessizlikten bayılıp gidicektim  insanlar ibzi ordan çıkartana kadar ben ve arkadaşlar gerçekten çok kötü durumdaydık olayların başındada yedik gaz ama bunun gibi değildi dün bir kez daha polisleri  gram sevmediğimi tasdikledim

ayrıca ufacık bir bebek gazdan etkilendi umarım düzelmiştir ambulansla götürüyolardı en son  

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    Torrentusta
    Torrentusta's avatar
    Erkek

bir işe yarasa keşke

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

dün cok spontane gelişen bir olaydı hiçbir plan düzen yoktu istiklalden bizi cihangire sürdüler cok net bir cümleyle açıklayayım. '' Canımızı zor kurtardık.''  İstiklaldekilere noldu bilmiyorum ama grubu 2ye bölmeleri cok akıllıcaydı. Öğrendiler işi amk :D

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek
    Kutikula bunu yazdı

dün cok spontane gelişen bir olaydı hiçbir plan düzen yoktu istiklalden bizi cihangire sürdüler cok net bir cümleyle açıklayayım. '' Canımızı zor kurtardık.''  İstiklaldekilere noldu bilmiyorum ama grubu 2ye bölmeleri cok akıllıcaydı. Öğrendiler işi amk :D

istiklalde 8:30 9 civarı polisler ara sokakların istiklal çıkısını tutmuştu karşı tarafla catışıyolardı karşıdan yorulanadam yan sokaktan caddeye inip dinleniyodu çok acayipti :D

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek
    Baracuda bunu yazdı
    Kutikula bunu yazdı

istiklalde 8:30 9 civarı polisler ara sokakların istiklal çıkısını tutmuştu karşı tarafla catışıyolardı karşıdan yorulanadam yan sokaktan caddeye inip dinleniyodu çok acayipti :D

valla bilmiyorum bizi sıraselvilere sürdüler bi ileri bi geri yapa yapa devam ettik dağıldık zaten

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sml
    sml's avatar
    Erkek
    RockZs bunu yazdı

ne oldu la? diyenlere, TBT 'in SAĞ ÜST tarafında bulunan kırmızı renkli ele bakmalarını tavsiye ederim.

sol tarafta galiba hacım o kırmızı el

nayzingraftzentlinkarl__os1
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabudun
    karabudun's avatar
    Erkek
    sml bunu yazdı
    RockZs bunu yazdı

ne oldu la? diyenlere, TBT 'in SAĞ ÜST tarafında bulunan kırmızı renkli ele bakmalarını tavsiye ederim

sol tarafta galiba hacım o kırmızı el

Bu konuda son zamanlarda bir karmaşa var. Bir yeri tarif ederken belirtilen bir nokta var ise o noktanın (Yerin) sağı solu size göre değil o yere göredir. Dolayısı ile " TBT'nin SAĞ ÜST tarafında bulunan .. " ifadesi doğrudur.

Ama genellikle böyle değil de kendi bulunduğumuz yere göre algılıyoruz. Ne olacak bu işin sonu bilmiyorum.

"Bugünden geru divanda, dergahta, bergahta, mecliste ve meydanda Türkçeden başka dil kullanılmayacaktır." KaramanoğluMehmet Bey - 1277 -
Toplam Hit: 3649 Toplam Mesaj: 31