İstiridye Kapaklı Cep Telefonu [Öneri]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

merhaba muridler,

en yakın arkadaşımın doğum günü yaklaşıyor.

arkadaşım istiridye kapaklı cep telefonlarına hasta. ben de doğum gününde ona istiridye kapaklı bi cep telefonu almak istiyorum.

pek fazla bütçem yok, en fazla 300 TL.

kullanan muridlerden tavsiyelerini bekliyorum.

düşündüğüm telefon şu ;

http://www.pckoloji.com/attachments/sirket-haberleri/4386d1212781328-philips-xenium-saber-9-9q-ile-tarzinizi-yansitin-ct9a9qblk_00_rtp_.jpg

http://www.hepsiburada.com/philips-xenium-99q-1-gb-hafiza-karti-hediye-/productDetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepph909q

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legendary
    legendary's avatar
    Erkek
    philips benq ve siemensten sadece uzak durmanı önerebilirim.Hiç olumlu bi mazim yok bu markalarla

yaratıcılık uçmak değil konmaktır...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Varg
    Varg's avatar
    Erkek

telefonu kullandım iyi hoş ama 250 ytl etmez.

niye etmez ? diğer tüm kameralı telefonlarla aynı artı bir özelliği yok. Ayrıca hiç ses çıkmıyor telefondan. Dışarda cebindeyken çalsa duymazsın o derece az. Kulaklık takıyorsun oylede cıkmıyor. 

istiridye kapaklı istiyorsan motorolaya yoneliceksin. Bu tarz telefonu en iyi yapan onlar. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

Cok hosuma gidiyor arkadasim 4 senedir kullaniyor . Onerebilirim .

http://www.ucuzu.com/cep-telefonu-c3277/motorola-razr-v3i-p608649.html 

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    helal olsun bu arkadasliktan ote kardeslik gibi bisey heralde. :)

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek

W980i

fakat fiyattan haberim yok :|

bi araştır

Yapay zeka, zeka değildir.
Toplam Hit: 2874 Toplam Mesaj: 6