folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder İsveç'de Minecraft Okul Dersi Oldu

İsveç'de Minecraft Okul Dersi Oldu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek
    maserati bunu yazdı
    __hsyN__ bunu yazdı
    schwarzseherisch bunu yazdı
    maserati bunu yazdı

turkiyede zor o is herkeste o grafikleri kaldiracak ekran karti olan bilgisayar bulmak zor zuahahahahahha

yalniz sen oyunu oynamamissin galiba hocam :D gercekten saglam sistem istiyor oyun.

bide hd texture at hocam pc kafayı bulsun :)

valla hocam burdan gordugum windows 95 bilgisayarima  disketle atip oynadigim oyunlarin grafikleri bundan daha saglamdi.

yıl olmuş 2013 hala grafiğe göre oyun yorumlayan insanlar var:d

imza
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo
    ugur0 bunu yazdı
    maserati bunu yazdı
    __hsyN__ bunu yazdı
    maserati bunu yazdı

turkiyede zor o is herkeste o grafikleri kaldiracak ekran karti olan bilgisayar bulmak zor zuahahahahahha

yalniz sen oyunu oynamamissin galiba hocam :D gercekten saglam sistem istiyor oyun.

valla hocam burdan gordugum windows 95 bilgisayarima  disketle atip oynadigim oyunlarin grafikleri bundan daha saglamdi.

93 yilinda mi grafige gore yorumlayacaklardi

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    theagartaman
    theagartaman's avatar
    Erkek
    maserati bunu yazdı
    ugur0 bunu yazdı

maserati bunu yazdı

__hsyN__ bunu yazdı

maserati bunu yazdı

93 yilinda mi grafige gore yorumlayacaklardi

minecraft ı ilk yüklediğimde 50 mb idi biraz oynadım ve kaydettin ve bir baktım oyun 136 mb oldu. 86mb save dosyası hangi oyunda var böyle bişey

bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla ışığından bir şey kaybetmez
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek
    minecraft ı ilk yüklediğimde 50 mb idi biraz oynadım ve kaydettin ve bir baktım oyun 136 mb oldu. 86mb save dosyası hangi oyunda var böyle bişey

hocam sen spawndan çıkmadın heralde, bende 1.5 gb lik save vardı, ki çok oynamamıştım.

maserati hocam mojangın amacı bildiğim kadarıyla senin gibi düşünenleri yermek, oyun öyle değil böyle olur demek :/ bi cracked versiyonu indir kur oyna pişman olmazsın. anjocaido minecraft diye ara indir, forceupdate yap ilk girişinde.

test 1 2
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SiyahBeyaz
    SiyahBeyaz's avatar
    Erkek

maserati adlı mürid git gta oyna sen grafikler harika.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GokhaN
    GokhaN's avatar
    Erkek

İlginç

kıl olan yer kaşınır
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Zaten haritası dünyanın 2-3 katı olan bir oyuna birde şahane grafikler eklmeye kalksalardı yüklenme süresinden ve oyunun boyutundan oynanmazdı

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

beni çok sarar böyle boktan grafikli oyunlar da, bilgisayara bir heves yükledim, (1gb ram 256 ekran kartı 3.0 işlemci) yürüyemedim bile,

oyun resmen ters köşe yaptı la, dedim hiç kasmaz oh yes.

Nerde o eski TBT...
Toplam Hit: 4515 Toplam Mesaj: 19