İsveç'de Minecraft Okul Dersi Oldu
-
maserati bunu yazdı__hsyN__ bunu yazdıschwarzseherisch bunu yazdımaserati bunu yazdı
turkiyede zor o is herkeste o grafikleri kaldiracak ekran karti olan bilgisayar bulmak zor zuahahahahahha
yalniz sen oyunu oynamamissin galiba hocam :D gercekten saglam sistem istiyor oyun.
bide hd texture at hocam pc kafayı bulsun :)
valla hocam burdan gordugum windows 95 bilgisayarima disketle atip oynadigim oyunlarin grafikleri bundan daha saglamdi.
yıl olmuş 2013 hala grafiğe göre oyun yorumlayan insanlar var:d
-
ugur0 bunu yazdımaserati bunu yazdı__hsyN__ bunu yazdıschwarzseherisch bunu yazdımaserati bunu yazdı
turkiyede zor o is herkeste o grafikleri kaldiracak ekran karti olan bilgisayar bulmak zor zuahahahahahha
yalniz sen oyunu oynamamissin galiba hocam :D gercekten saglam sistem istiyor oyun.
valla hocam burdan gordugum windows 95 bilgisayarima disketle atip oynadigim oyunlarin grafikleri bundan daha saglamdi.
93 yilinda mi grafige gore yorumlayacaklardi
-
maserati bunu yazdıugur0 bunu yazdı
maserati bunu yazdı
__hsyN__ bunu yazdı
schwarzseherisch bunu yazdı
maserati bunu yazdı
93 yilinda mi grafige gore yorumlayacaklardi
minecraft ı ilk yüklediğimde 50 mb idi biraz oynadım ve kaydettin ve bir baktım oyun 136 mb oldu. 86mb save dosyası hangi oyunda var böyle bişey -
minecraft ı ilk yüklediğimde 50 mb idi biraz oynadım ve kaydettin ve bir baktım oyun 136 mb oldu. 86mb save dosyası hangi oyunda var böyle bişey
hocam sen spawndan çıkmadın heralde, bende 1.5 gb lik save vardı, ki çok oynamamıştım.
maserati hocam mojangın amacı bildiğim kadarıyla senin gibi düşünenleri yermek, oyun öyle değil böyle olur demek :/ bi cracked versiyonu indir kur oyna pişman olmazsın. anjocaido minecraft diye ara indir, forceupdate yap ilk girişinde.
-
maserati adlı mürid git gta oyna sen grafikler harika.
-
İlginç
-
Zaten haritası dünyanın 2-3 katı olan bir oyuna birde şahane grafikler eklmeye kalksalardı yüklenme süresinden ve oyunun boyutundan oynanmazdı
-
beni çok sarar böyle boktan grafikli oyunlar da, bilgisayara bir heves yükledim, (1gb ram 256 ekran kartı 3.0 işlemci) yürüyemedim bile,
oyun resmen ters köşe yaptı la, dedim hiç kasmaz oh yes.