folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İsviçre Frangı‘Nın Yükselişi Hakkında

İsviçre Frangı‘Nın Yükselişi Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

euro bölgesindeki isikrarsızlık  . isviçreyi güvenli liman konumuna getirmiş.diolardı.

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

konjoktorel dalgalanma yani " yükselen herşey geri düşer"  özeti bu.

tek tahmin edilemeyen ne kadar süreceğidir. yani  dik bir yükselişmi yoksa yatay yükselişmi.

garanti düşecekse yarısını bozdurup diğer yarsını öyle bırakmak en iyisidir. bu her iki durumdada kazanacağın anlamına gelir hatta bana kalırsa

yarısı isveç

geri kalanın yarısı tr

dğer yarısınıda altın yap. sonra teşekkir et bana.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    berk93
    berk93's avatar
    Erkek
    trampfd bunu yazdı

Hacı frangı bilmem de hoşgeldin la, seni görmek güzel.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Fran bu tarihlerde hep yükselirsonra 2.3 leredüşer 4 yıldırtakip ediyorum çnkü. Ayrıcabu yükseliş sebebi bir firma iflas etti onun etkisi oldu fon alım satımından dolayı. Yakında frang düşecektir.

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

yorumlar için teşekkürler, haberde cuma gününe kadar falan denilmiş, en iyisi bozdurmak gibi geliyor bana, belki futurist in dediği gibi yarısı bozdurulup kalan yarısını da seyire göre bozdurmak mantıklı gibi. Şimdi isviçre'de ki bu euro şeysi kalktığı için isviçre için değişen bir şey yok, türkiye bu dalgalanmaya engel olmaya çalışacak yakında. isviçre'nin para birimi zaten euro dan daha değerli olması gerekiyor aslında. çünkü isviçre ab ye katılmamaısnın sebebi refah seviyesinin düşmesi o yüzden ab üyesi değiller ve alım gücü v.s. AB nin sanırım tüm ülkelerinden daha yüksektir.

Ben perşembe günü geri dönüyorum, artık ailem bozdurur.

siteyi bırakma sebebime gelince, kusura bakmayın bir kaç tane o.ç. hakaret etti ben de en son dayanadım birisine anana sor o bilir dedim, o küfürü edeni 1 gün, beni 3 gün banladı, hangi dangalak yaptıysa.. yaptığı şey adil değil.. ki ben konunun buralara çekileceğini gördükten sonra admine pm attım (muhtemleen beni banlayan da o'dur), konuyu sil diye..

neyse artık tbt de aktif olmayacağım, bundan sonra kendimi daha çok işlerime vereceğim.. 

teşekkürler tekrar

selamlar.

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

unbalaced sosyal hesap veya e posta adreslerini PM atar misin? soru sormak istediğimizde ulaşmak isterim sana.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

Kimse de dememiş ki "aga bkz: İsviçre Merkez Bankası" . Banlar konusunda bazen orantısızlık ve keyfiyet olduğu doğrudur bu da dipnot olsun.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    birkovic
    birkovic's avatar
    Erkek

2012 yılında isviçrede yaşadım. 1,9 dan almıştım frangı. Gittiğimde 2 olmuştu sevinmiştim. Şimdi 2,69 mu olmuş laaaaaaaaaaaan

birkovic tarafından 22/Oca/15 12:04 tarihinde düzenlenmiştir

Best is yet to come...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    birkovic
    birkovic's avatar
    Erkek

2,72 olmuş.

birkovic tarafından 22/Oca/15 12:05 tarihinde düzenlenmiştir

Best is yet to come...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

parayı bozdurmadık frank düştü baya :)) ben zaten tekrar isviçre ye döndüm, bkalım belki yükselir. burada 1 euro = 1 chf olmuş artık. Euro çok değer kaybetti. neyse hayırlısı bakalım

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
Toplam Hit: 4419 Toplam Mesaj: 22