İsviçre Frangı‘Nın Yükselişi Hakkında
-
euro bölgesindeki isikrarsızlık . isviçreyi güvenli liman konumuna getirmiş.diolardı.
-
konjoktorel dalgalanma yani " yükselen herşey geri düşer" özeti bu.
tek tahmin edilemeyen ne kadar süreceğidir. yani dik bir yükselişmi yoksa yatay yükselişmi.
garanti düşecekse yarısını bozdurup diğer yarsını öyle bırakmak en iyisidir. bu her iki durumdada kazanacağın anlamına gelir hatta bana kalırsa
yarısı isveç
geri kalanın yarısı tr
dğer yarısınıda altın yap. sonra teşekkir et bana.
-
trampfd bunu yazdı
Hacı frangı bilmem de hoşgeldin la, seni görmek güzel.
-
Fran bu tarihlerde hep yükselirsonra 2.3 leredüşer 4 yıldırtakip ediyorum çnkü. Ayrıcabu yükseliş sebebi bir firma iflas etti onun etkisi oldu fon alım satımından dolayı. Yakında frang düşecektir.
-
yorumlar için teşekkürler, haberde cuma gününe kadar falan denilmiş, en iyisi bozdurmak gibi geliyor bana, belki futurist in dediği gibi yarısı bozdurulup kalan yarısını da seyire göre bozdurmak mantıklı gibi. Şimdi isviçre'de ki bu euro şeysi kalktığı için isviçre için değişen bir şey yok, türkiye bu dalgalanmaya engel olmaya çalışacak yakında. isviçre'nin para birimi zaten euro dan daha değerli olması gerekiyor aslında. çünkü isviçre ab ye katılmamaısnın sebebi refah seviyesinin düşmesi o yüzden ab üyesi değiller ve alım gücü v.s. AB nin sanırım tüm ülkelerinden daha yüksektir.
Ben perşembe günü geri dönüyorum, artık ailem bozdurur.
siteyi bırakma sebebime gelince, kusura bakmayın bir kaç tane o.ç. hakaret etti ben de en son dayanadım birisine anana sor o bilir dedim, o küfürü edeni 1 gün, beni 3 gün banladı, hangi dangalak yaptıysa.. yaptığı şey adil değil.. ki ben konunun buralara çekileceğini gördükten sonra admine pm attım (muhtemleen beni banlayan da o'dur), konuyu sil diye..
neyse artık tbt de aktif olmayacağım, bundan sonra kendimi daha çok işlerime vereceğim..
teşekkürler tekrar
selamlar.
-
unbalaced sosyal hesap veya e posta adreslerini PM atar misin? soru sormak istediğimizde ulaşmak isterim sana.
-
Kimse de dememiş ki "aga bkz: İsviçre Merkez Bankası" . Banlar konusunda bazen orantısızlık ve keyfiyet olduğu doğrudur bu da dipnot olsun.
-
2012 yılında isviçrede yaşadım. 1,9 dan almıştım frangı. Gittiğimde 2 olmuştu sevinmiştim. Şimdi 2,69 mu olmuş laaaaaaaaaaaan
birkovic tarafından 22/Oca/15 12:04 tarihinde düzenlenmiştir -
2,72 olmuş.
birkovic tarafından 22/Oca/15 12:05 tarihinde düzenlenmiştir -
parayı bozdurmadık frank düştü baya :)) ben zaten tekrar isviçre ye döndüm, bkalım belki yükselir. burada 1 euro = 1 chf olmuş artık. Euro çok değer kaybetti. neyse hayırlısı bakalım