İsviçre'de Yaşayan Var Mı?
-
Hocam hangi tip hesap actin ? Bu istedikleri depozito dedigin sey hesap acma surecinin tamamlanmasi icin istenen ucret mi ?
ComputerWolf tarafından 17/Haz/23 11:35 tarihinde düzenlenmiştir -
ComputerWolf bunu yazdı
Hocam hangi tip hesap actin ? Bu istedikleri depozito dedigin sey hesap acma surecinin tamamlanmasi icin istenen ucret mi ?
Evet aynen öyle, hesap açıldı CH ibanı verildi ve ilk depozito yatırın deniliyor. Depozito Türkiye'den kabul ediliyor ve benim adıma açılmış bir hesaptan gönderim isteniyor. Hepsini yaptım ama sanırım ya en az yatırma limiti var ya da başka bir sebep, işte sadece bu öğrenilecek. Türkiye'den yatırılan depozitoların alt limiti var mı yok mu... Dediğim gibi beş dakikalık bir işlem.
-
Delegado_Zero bunu yazdı
@unbalanced
Bildiğim kadarıyla kendisi buralara pek uğramıyor. Bulman zor gibi.
-
MhmdAlmz bunu yazdıDelegado_Zero bunu yazdı
@unbalanced
Bildiğim kadarıyla kendisi buralara pek uğramıyor. Bulman zor gibi.
Teşekkür ederim.
-
Ben de isvicrede yasamak isteyen var mi diye geldiydim :)
Algıda seçicilik(!) işte.
Kolay Gelsin banka isleminizde.
-
AnaMuhalefet bunu yazdı
Ben de isvicrede yasamak isteyen var mi diye geldiydim :)
Algıda seçicilik(!) işte.
Kolay Gelsin banka isleminizde.
Keşke öyle bir konu açabilecek seviyede bir hayat tarzım olsaydı :)
-
Konu hala günceldir, yardım edecek birini arıyorum. :/
-
yorgoangelopoulos bunu yazdıComputerWolf bunu yazdı
bunu ilk mesajinda belirtsen cok daha iyi olurdu, konuyu okuyan "seninle banka hesabin ile ilgili bir islemde yasanan problemin nedeni..." izlenimine kapiliyor. Ayrica ne depozitosu ? Hangi islem icin ?
https://swissquote.com/ bankasından hesap açtım, hiçbir sorun yok. İlk depozito yatırın diyorlar, dört defa oldu depozito yatırıyorum, şartlarımızı karşılamıyor diyor. 10 frank iki kez 25 frank iki kez de 50 frank attım. Önce isim soyisim attım olmadı sonra soyisim isim atın dediler onu da attım olmadı. Bankaya sadece neden böyle olduğu en az miktarın ne olması gerektiği vs sorulacak bu kadar. Kişisel hiçbir bilgi istenmeyecek bankadan, gerekirse son attığım depozitonun pdf hali de var onu gösterseler bankaya sorun çözülecek. Benim için çok önemli, önemli olmasa uğraşmayacağım da işte, orada yaşayan birinin beş dk bankaya uğrayıp sorması yeterli olacak.
Live chat'ten veya mailden sordun mu hocam ?
-
Delegado_Zero bunu yazdıyorgoangelopoulos bunu yazdıComputerWolf bunu yazdı
bunu ilk mesajinda belirtsen cok daha iyi olurdu, konuyu okuyan "seninle banka hesabin ile ilgili bir islemde yasanan problemin nedeni..." izlenimine kapiliyor. Ayrica ne depozitosu ? Hangi islem icin ?
https://swissquote.com/ bankasından hesap açtım, hiçbir sorun yok. İlk depozito yatırın diyorlar, dört defa oldu depozito yatırıyorum, şartlarımızı karşılamıyor diyor. 10 frank iki kez 25 frank iki kez de 50 frank attım. Önce isim soyisim attım olmadı sonra soyisim isim atın dediler onu da attım olmadı. Bankaya sadece neden böyle olduğu en az miktarın ne olması gerektiği vs sorulacak bu kadar. Kişisel hiçbir bilgi istenmeyecek bankadan, gerekirse son attığım depozitonun pdf hali de var onu gösterseler bankaya sorun çözülecek. Benim için çok önemli, önemli olmasa uğraşmayacağım da işte, orada yaşayan birinin beş dk bankaya uğrayıp sorması yeterli olacak.
Live chat'ten veya mailden sordun mu hocam ?
mail attım dönüş olmadı, üç dört kez denedim yine dönüş olmadı. live chat tamamen ingilizce ve bankacılık işlemleri hakkında telefon ile iletişime geçin diyor, bir türlü ne olup bittiğini tam olarak öğrenemiyorum sıkıntı da burada zaten