İsviçre'den Pasaportla Online Banka Hesabı Açabilirsiniz
-
Müridler selam,
Henüz denemedim fakat bankanın internet sitesinde de bilgi mevcut.
İlgili banka FINMA (İsviçre Finans Piyasası Denetleme Kurumu) çatısı altında.
Apple Pay destekliyor.
Linkte detaylı anlatım yapılmış. İsteyenler göz atabilir.
-
Eyvallah hacı
PayPal yer mi bunla?
-
yolbulucu bunu yazdı
Eyvallah hacı
PayPal yer mi bunla?
Hiç aklıma gelmedi ve bilgim yok ama aslında olabilir, bakmak lazım. Yasal olarak kart ve hesap var çünkü.
-
parayi ordan tr'ye nasi getiricez getirmek istersek?
Kartınızı oluşturduktan sonra yapmanız gereken ilk şey önce hesabınıza oradan da oluşturduğunuz yeni kartınıza para yüklemek. Ben hesabıma para yüklemek için Türkiye’deki bankama ait kartı kullandım. 10 USD yüklemek için komisyon dahil 10.2 USD ödedim. Küçük meblağlar yüklemek için bence en makul yöntem bu. Üstelik Swift/SEPA gibi seçeneklerden çok daha hızlı, paranız anında hesabınızda geçiyor.
swift olmadan nasil aktarmis parayi onu anlamadim bir de? -
Swift olmadan bankadan bankaya ilginç sanal sistemler olabilir belki ona benzer olmalı western union dan revolut a oradan transferwise vs gibi.
-
nurulmac11 bunu yazdı
Kartınızı oluşturduktan sonra yapmanız gereken ilk şey önce hesabınıza oradan da oluşturduğunuz yeni kartınıza para yüklemek. Ben hesabıma para yüklemek için Türkiye’deki bankama ait kartı kullandım. 10 USD yüklemek için komisyon dahil 10.2 USD ödedim. Küçük meblağlar yüklemek için bence en makul yöntem bu. Üstelik Swift/SEPA gibi seçeneklerden çok daha hızlı, paranız anında hesabınızda geçiyor.
swift olmadan nasil aktarmis parayi onu anlamadim bir de?Kartıyla para yüklemiş işte.
Türkiye ye getirmek için sahibindende ilan aç getli, satın al(7/9% falan)
Shopierde Tükkan aç, kendinden satın al (3%)
-
yolbulucu bunu yazdınurulmac11 bunu yazdı
swift olmadan nasil aktarmis parayi onu anlamadim bir de?Kartıyla para yüklemiş işte.
kredi kartiyla mi yani?
-
almanyadan nasıl transfer yapabiliriz trye? binanceden btc alıp burdaki hesaba bozdurayım diyorum da komisyon çok mudur?
ya da bu şekilde yapsak isviçre hesabına almanyadan havala edip. isviçre hesabından trye havale çok kesinti olur mu acaba?
-
joe_black bunu yazdı
almanyadan nasıl transfer yapabiliriz trye? binanceden btc alıp burdaki hesaba bozdurayım diyorum da komisyon çok mudur?
ya da bu şekilde yapsak isviçre hesabına almanyadan havala edip. isviçre hesabından trye havale çok kesinti olur mu acaba?
PM yolluyorum hocam
-
nurulmac11 bunu yazdıyolbulucu bunu yazdınurulmac11 bunu yazdı
kredi kartiyla mi yani?
evet canım kredi kartıyla.
siteye engelli kadrosundan mı girdin naptın ?
-
inşallah birgn oraya kaçıracak kadar paramız olur:)