İşyerinde Kadınlara Hayır
-
*mı olanın Dini-İmanı olmazmış, az önce kanıtlandı.
( Yoğun istek üzerine, " TENZİH EDİLMESİ GEREKENLERİ TENZİH EDİYORUM " )
Nokta.
-
:) olayı bilmeme rağmen hak veriyorum abicim
-
dünya kdar malın olcagına fındık kadar ..ın olsun. aynen test edilip onaylanmıstır
-
Olayı da anlatta bari bizde önlemimizi alalım :P
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------
Nokta.
-----------------------------bu sözün annen ve kız kardeşlerinede gittiğini ve burda hertkesin anne, kız ve kızkardeşlerine gittiğinin farkında mısın ?
-
zumsuk bunu yazdı:
Nokta.
-----------------------------bu sözün annen ve kız kardeşlerinede gittiğini ve burda hertkesin anne, kız ve kızkardeşlerine gittiğinin farkında mısın ?
-----------------------------Kardeşim ben de en az senin kadar duyarloıyım, söylediklerim gideceği yeri hatta sen bile gittiği yeri iyi biliyorsun.
-
is yerinden is yerine gore degisir haci, simdi bizi kizdirip ilerde hakliligini anlatan bi hikaye anlatmakmidir planin nedir ? anlatta ne oldugunu bilelim hoca, bazi is yerleri bayansiz olmaz, bazi isleri bizlerden daha iyi yaptiklari ortada
-
hoca özel sektör değilde devlet dairelerinde olmasın lütfan dırdırdır konuşuyorlar iş yapmıyorlar
-
Nokta.
-----------------------------kadınların biraz fazla kaprisli olduğu doğru ama söylediğin biraz ağır olmuş.çıktığımız yeri unutmayalım
-
umit bunu yazdı:
dünya kdar malın olcagına fındık kadar ..ın olsun. aynen test edilip onaylanmıstır
-----------------------------Bunu söylemezsem kesinlikle rahat edemem. Para varsa yancıkta *arrak gezer *mcıkta, para yoksa yancıkta, *arrak gezer *mcıkta :D
-
kardes sitemin isyanın neye onu bilmem ama biraz edepli ol senin çevrendeki kişilerin tarzı tavrı yanlış olabilir hatta bu kişiler kayrılıyor da olabilir ama bu senin bu türlü bi genelleme yapmana müsade etmez insanları cinsiyetlerine göre ayırıp bu tarz ithamlarda bulunman hiç hoş değil ek olarak olayı paylaşabilir misin