İşyerinde Yapacak Bir Şeyler Tavsiyesi
-
Madem ingilazcan var programlama öğren ve bu arada sabahtan akşama kadar boş olupta maaş alabildiğin işin nedir merak ediyorum. Boş kadro varmı ?
-
excel mantikli ileri duzey kullanicisi issiz kalmaz gibi fix aranan program
-
Site aç sonra kendi siteni hekle maksat fantezi olsun.
-
Madem isten cikacan hocam , sonraki isin icin bir seyler ogren. SOnra ne yapmak istersen ona gore biseyler calis.
Ha islemiyeceksen o zmn bilemem
-
RETRET bunu yazdı
hocam eğitim setini takıyosun ileri excel ile başlıyosun, sonra google web designer, bilmediğin ama işine yarayacak ne varsa yavaş yavaş tamamlıyosun bu sayede ihbar süreni doldururken boş kalmamış oluyosun.
hee sigara da içme cigara iç yoksa geçmez o vakit.
sajhgdashgajsd @RETRET konu içinde ki en can alıcı öneri olmuş :)) Benim de tavsiyem eğitim setleri diyebilirim işin ile alakalı bir eğitim setleri bulabilirsin Office kullanma durumun varsa makrolar falan derinlemesine excel öğrenebilirsin. Ayrıca cigara ölümsüzdür :)
-
ingilizce çeviri makale yaz, 100 kelimesine 2 lira alıyosun. Olmadı editörlük yap. Ya da hiti iyi olan bir site al, sabahtan akşama kadar hit kas.
-
agar.io
-
Olgunisik bunu yazdı
Madem ingilazcan var programlama öğren ve bu arada sabahtan akşama kadar boş olupta maaş alabildiğin işin nedir merak ediyorum. Boş kadro varmı ?
Bende soracaktim. Sanirim kendini kovdurtup tazminat almaya çalışıyorsun. Ancak çalışmadığıni kanıtlarsa alamayabilirsin diye biliyorum. Ufak uyarimi yapayim iyi öğren.
Hakikaten ne isi bu :)
Ne yapacağina gelince Söyleyeceklerimi yazmislar
Ama en mantıklisi şu, bu isten çikinca hangi iste çalişmak istiyorsan gir eleman.net , kariyer. Com gibi is ilanlarina o is icin hangi nitelikleri istiyorlar listele onlara çaliş iste.
Ha bir de işten çikmadan portföy olabilecek materyaller topla