folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İşyerinde Yapacak Bir Şeyler Tavsiyesi

İşyerinde Yapacak Bir Şeyler Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek

Madem ingilazcan var programlama öğren ve bu arada sabahtan akşama kadar boş olupta maaş alabildiğin işin nedir merak ediyorum.  Boş kadro varmı ? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

excel mantikli ileri duzey kullanicisi issiz kalmaz gibi fix  aranan program 

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cayan
    Cayan's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Site aç sonra kendi siteni hekle maksat fantezi olsun.

https://www.youtube.com/watch?v=jQk82bpUy1Y
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Madem isten cikacan hocam , sonraki isin icin bir seyler ogren. SOnra ne yapmak istersen ona gore biseyler calis.

Ha islemiyeceksen o zmn bilemem

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı

hocam eğitim setini takıyosun ileri excel ile başlıyosun, sonra google web designer, bilmediğin ama işine yarayacak ne varsa yavaş yavaş tamamlıyosun bu sayede ihbar süreni doldururken boş kalmamış oluyosun.

hee sigara da içme cigara iç yoksa geçmez o vakit.

sajhgdashgajsd @RETRET konu içinde ki en can alıcı öneri olmuş :)) Benim de tavsiyem eğitim setleri diyebilirim işin ile alakalı bir eğitim setleri bulabilirsin Office kullanma durumun varsa makrolar falan derinlemesine excel öğrenebilirsin. Ayrıca cigara ölümsüzdür :)

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ingilizce çeviri makale yaz, 100 kelimesine 2 lira alıyosun. Olmadı editörlük yap. Ya da hiti iyi olan bir site al, sabahtan akşama kadar hit kas. 

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek

agar.io

SYL 184
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    Olgunisik bunu yazdı

Madem ingilazcan var programlama öğren ve bu arada sabahtan akşama kadar boş olupta maaş alabildiğin işin nedir merak ediyorum.  Boş kadro varmı ? 

Bende soracaktim. Sanirim kendini kovdurtup tazminat almaya çalışıyorsun. Ancak çalışmadığıni kanıtlarsa alamayabilirsin diye biliyorum. Ufak uyarimi yapayim iyi öğren.

Hakikaten ne isi bu :)

Ne yapacağina gelince Söyleyeceklerimi yazmislar

Ama en mantıklisi şu, bu isten çikinca hangi iste çalişmak istiyorsan gir eleman.net , kariyer. Com gibi is ilanlarina o is icin hangi nitelikleri istiyorlar listele onlara çaliş iste.

Ha bir de işten çikmadan portföy olabilecek materyaller topla

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
Toplam Hit: 2734 Toplam Mesaj: 19
işyeri boşboşoturmak internettetakılmak