folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder İşyerinden Nete Girmek :S (İsa Server)

İşyerinden Nete Girmek :S (İsa Server)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

Arkadaşlar, çalıştığım kurumdaki sunucu proksisinden nete girebiliyorduk önceden, son bir haftadır bilgi işlem isa server üzerinden bir engelleme yapmışlar sanırım. Şu an nete girmek istedigimizde

http://thelazydev.com/images/isa/isa-denylist-11.jpg

bunun aynısından geliyor internet explorer penceremize.. işin garip yanı daha önce kullandığımız proksi ayarlarını tüm pcler kullanmaya devam ediyor, sadece bazı pcleri engellemiş adamlar. internete bazı pclerden ( mesela başka bölümde çalışanlar) girilirken, bizim bölümdekiler giremiyor.. bunun için ne yapılabilir? desteklerini bekliyorum.. 

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    ISA'da büyük ihtimalle iyi bir politika belirlemişlerdir işin zor hacım

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek
    mesela tam olarak isa server i bilmiyorum ama proxy deneyebilirsin yada ktunnel.com gibi sitelerden girmeye çalış belki olur

işte öyle
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

RhiFaT bunu yazdı:
    -----------------------------
    mesela tam olarak isa server i bilmiyorum ama proxy deneyebilirsin yada ktunnel.com gibi sitelerden girmeye çalış belki olur
    -----------------------------

fikrini beyan ettiğin, yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkürler ama, sorunu anlatamadım sanırım. Nete hiç çıkamıyoruz ki ktunnel e girelim :S 

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    hocam etki alanı içersinde değilsen serverin kısıtsız ip numaraları vardır onları ağ bağlantı özelliklerinde girip denemelisin ama ağ çakışabilir sonra bilgi işlemdekiler üstüne atlamasın :) ama etki alanı içersinde ise bilgisayarın o zaman yapılacak bişey yok :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sk8er
    Sk8er's avatar
    Erkek

ip ler le iş yapmaz genelde isacılar mac le sabit ip verdirirler sonra ona göre yaparlar yni ip değiştirirsen macten çakarsın neyse diğerleri pm attım onlarıda buraya yazarsan sevinirm...

Kefillik işleri için kalite ; 10 yıldır hizmetinizdeyiz , Kefillik 10 lira. Lütfen daha yüksek id"li arkadaşları tercih etmeyiniz. Kefil olduğumuz binlerce kullanıcıya sorabilirsiniz...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

neymis o pmlerin icerigi sk8er buraya yazda bizde ogrelenlim yaw .. :/

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 2372 Toplam Mesaj: 7