folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder İşyerine Server Kasa Kuracağım

İşyerine Server Kasa Kuracağım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek

Çalıştığım işyerine bi server kasa kurayım diyorum içine lazım olacak bilgileri atıp istediğim zaman ulaşmam lazım local de ağ bağlatısından hallederim ama il dışında yada bi müşteride nasıl daha kolay ulaşırım o an o bilgiye. Yandex in var yandex disk diye ama mantığı nedir yada ne kurayım daha kullanışlı

Yol Güzeldir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    zamazingo bunu yazdı

Çalıştığım işyerine bi server kasa kurayım diyorum içine lazım olacak bilgileri atıp istediğim zaman ulaşmam lazım local de ağ bağlatısından hallederim ama il dışında yada bi müşteride nasıl daha kolay ulaşırım o an o bilgiye. Yandex in var yandex disk diye ama mantığı nedir yada ne kurayım daha kullanışlı

Şirket disinde rdp veya vpn ile erisim saglayip belgelerine ulasabilirsin.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek

bedava vpn nerden bulcam :)

Yol Güzeldir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek

sabit ip varsa is yerinde ftp server kurabılırsın en saglıklısı bu olur senın ıcın,

kurmada sıkıntı yasarsan eger yardımcıda olurum.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

server alacaksan sakin oem bilgisayardan server yapma.

eger uzun sureli kullanmayi planliyorsan ibm, dell, hp vb server al rahat et derim

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

En kolay yolu söylüyorum hocam. Teamwiever. Şuanda WP8 e geldi uygulama. Pc evde açıkken telefonla bağlanıyorum rahatlıkla. ID zaten sabit oluyor. Şifrenide sabit yap kendine özgü bişey olsun. Sonra istediğin yerden bağlan. Bilmiyorum androidde ve iOS ta durum ne ama WP8 de TW uygulaması var. Onlarda da kesin vardır yani. İster tablet ister pc ister laptop farketmez istediğin yerden bağlanabiliceksin. Sabit ip falanda lazım değil. Ooh miss :D

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı

eger uzun sureli kullanmayi planliyorsan ibm, dell, hp vb server al rahat et derim

abi normal kasa deil zaten zenon işlemci olan bi kasa eski bi fabrikadan almıştık sapa sağlam çalışıyo

Yol Güzeldir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    zamazingo bunu yazdı
    underzero bunu yazdı

abi normal kasa deil zaten zenon işlemci olan bi kasa eski bi fabrikadan almıştık sapa sağlam çalışıyo

2008 server kurabilrsin, file server rolünü yükledikten sonra, localden erişim sağlarsın sonra modemden 137, 138, 139, 445 TCP ve UDP portlarını serverın local ip adresine yönlendir.

\\wan ip \ yazdığında dosyalara erişebilrsin.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YeniHarman
    YeniHarman's avatar
    Erkek

Sadece dosyaları barındıracak sistemin sunucuda kurulması daha maliyetli olur (enerji + lisans + RAID + uptime vs.). Bunun için NAS sistemi alabilirsiniz. Alacağınız NAS'ın FTP, Web server, MySQL server gibi oldukça yararlı özellikleri de olabilir. Web sunuculu bir tane alırsanız da kimlik kontrolü yaparak dosyalarınızı tüm internete dağıtabilirsiniz.

Windows sunucu kullanacaksanız en düşük Windows server sürümü işinizi görecektir.

Olaylara karışmayın!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek
    interfector bunu yazdı

En kolay yolu söylüyorum hocam. Teamwiever. Şuanda WP8 e geldi uygulama. Pc evde açıkken telefonla bağlanıyorum rahatlıkla. ID zaten sabit oluyor. Şifrenide sabit yap kendine özgü bişey olsun. Sonra istediğin yerden bağlan. Bilmiyorum androidde ve iOS ta durum ne ama WP8 de TW uygulaması var. Onlarda da kesin vardır yani. İster tablet ister pc ister laptop farketmez istediğin yerden bağlanabiliceksin. Sabit ip falanda lazım değil. Ooh miss :D

senin dediğinin aynısını ben yapıyorum kimsede görmüyorum duymuyordum artık kendimden şüphelenmiştim :D şimdi içim rahat

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek
    zamazingo bunu yazdı

bedava vpn nerden bulcam :)

Hocam server kuruyorsun sabit IP de verecen heralde, VPN e para mı verecen bide=) Windowun vpn server özelliğini açacan işte

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
Toplam Hit: 2095 Toplam Mesaj: 17