İtalya Başbakanı Berlusconi"Yi Fenâ Dövmüşler..
-
Ohaaaa olaya bak be,
-
Döven adamın adı Massimo Tartaglia'ymış :)
ismi de çok manidar vallahi :) -
Nurky bunu yazdı:
-----------------------------
ismi de çok manidar vallahi :)
huhahahaua
ciddi haber mi geyik mi hocam? -
o6u2 bunu yazdı:
Nurky bunu yazdı:
ismi de çok manidar vallahi :)
huhahahaua
ciddi haber mi geyik mi hocam?
-----------------------------isim on numara gercek gibi bbc vermiş
-
fena dağılmış be :S
-
walla hacı italyada herkez kankusuyo bu heriften aynı bizim tayyip gibi yonetyo memleketi italyanların bizimkilerle olan benzerliğine gelincede ben bizzat yerinde gördüm hareket tavırlar tipler aynı turk gibi nerdeyse hiç bi farkı yok (güney italyaya gittim orası için sölüyorum).Ama hatunları bizim kızlara hiç benzemyo hepsi bi afet :):) berlisconi hatun konusunda haklı orasını desteklyorum :)
-
trampfd bunu yazdı:
darısı başımıza
Amin. Yalnız saniyeler içinde o surat nasıl o hale geldi şaşırtıcı. Muştayla falan mı vurdu acaba? -
milanonun romantik caddelerinden çıkmış başbakan böyle oluyo demekki. bak bizim kasımpaşalıya. yiyiosa laf söyle nerdeyse o senin dişlerini dökecek :)
-
Lavuk kimse seri vurmuş dikkatli izleyin darbeyi alınca suratından çıkan ses duyuluo
-
sosyal ağlarda dün gece ağızlardan düşmedi..demekki neymiş:korumalalrını iyi seçmen gerekliymiş..

Adı: Massimo Tartaglia Tür: Diğer Tanınmış Kişi Hayranlar: 84.747 hayran 
Adı: Sosteniamo SILVIO BERLUSCONI contro i FAN di massimo tartaglia Tür: Ortak İlgi Alanları Üyeler: 381.357 üye edit: italya hükümeti facebooktan hızlı sonuç almış hayran sayfaları silinmiş..