Italya Ve Asklari
-
Italyada Bulunmaktayim Ve Benim En Cok Asklari Kalemime Konu Oluyor...Cunku Gercekten Askarini Ulu Orta Kokusuzca Yasiyolar,Ve gercekten Asklarinda hic Menfaat Cikar Iliskisi Olmadan Yasiyolar...Bence Arkadaslar Hep Beraber Burda Askimizi Yasayalim... Baskisiz Dayatmalardan Yoksun Elimizde Kirmizi Sarabimizla Askimiza Icelim...=))
-
aramıza hoşgeldin öncelikle :) italiano_boy benim ortaokuldan sınf arkadşım :)
şuan italyada ..
hoca oralar bize göre değil..biz türk kızlarına alışmak zorundayız..senin yazdıklarınla türkiyede olanlar tamamen zıtlık içerisinde.. yinede insanın italyad olası geliyo :)
-
Adamların ne dertleri var ne sıkıntıları kendileri direk aşka veriyorlar o italyanlardan birini getir Türkiye'ye 1 sene kalsın burda bak bakayım aşk filan kalıyormu onda. :|
-
inanki katiliyorum sana devlet idareciligi hepimizin burdaki gurbetcilerin bile sirtimizin kamburlugu gencligimiz ask yaslarinda devlet duzen bozuklugundan sikayetci ne yapalim kaderimiz keske boyle olmasaydik.....=((
-
ayak yapma hoca :) memnun değil misin yaşamından :) tüm sülaleni oraya götürmeye çalışmıyon mu:)
-
biz türk kızlarına kaldık :| sen kendini kurtamışın hoca..
-
fenerist07 bunu yazdı:
-----------------------------biz türk kızlarına kaldık :| sen kendini kurtamışın hoca..
-----------------------------
Acı gerçeği yüzümüze vurma :( Memleketten soğutma amk :| -
7/24 spagetti ye seviş
-
PriesTBT bunu yazdı:
-----------------------------Adamların ne dertleri var ne sıkıntıları kendileri direk aşka veriyorlar o italyanlardan birini getir Türkiye'ye 1 sene kalsın burda bak bakayım aşk filan kalıyormu onda. :|
-----------------------------İtalyanlar gelmez artık Türkiye'ye. Türkiye' nin adını kirleten bazı şerefsizler yüzünden. (Bknz. Pippa Bacca olayı)
-
makrana canavarıyım en cok ıtalya ya gıtmek ıstıyorum sırf makrna ve pizza yıyebılmek ıcın :D hatunlarıda hoş tabı ama aşkarını bılemem :D hıc bı ıtalyanlan yuz yuze gelmdım :D
-
kardeşim italyan diyosun Oyun mu oynuyorsun , mafya içlerine sızmış bunlar hele sicilyadkiler:)
akıllı ol kafana sıkarlar demedi deme