folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder İtalya Ya Da İsviçre De Iphone’U Nerde Alırım?

İtalya Ya Da İsviçre De Iphone’U Nerde Alırım?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    MaviGozluDev bunu yazdı
    zeybekustasi bunu yazdı

Teşekkürler unbalanced

Anlaşılan kosa isviçrede iphone tro max bulunmuyor...

https://www.apple.com/ch-de/shop/buy-iphone/iphone-14-pro

İsviçre'ye ahs bir durum değil, AB genelinde öyle.

İtalya'dan alırsan "KDV ve yasal masraflar dahil: yaklaşık 299,00 €.*" bunun hepsini alamazsın, yarısı gibi düşün kabaca :)

Tamamını almak istiyorsan ya unbalanced hocamın dediği şekilde yapacaksın ya da Almanya&Hollanda online alıp normal fatura ile gümrükten onaylatıp alacaksın. İtalya'da online alıp vergi iadesi alamazsın mesela, devlet babaları izin vermiyormuş Apple'a da sordum Mediamark(Mediaworld)'e de sordum :)
    İlla ki farklı ülkelerde farklı yollar vardır daha bilmediğimiz, mesela yanlış hatırlamıyorsam Milan'da merkezde global blue vip gibi bir ofisi var çay kek vs ikramları olan. Gümrüğe şuraya buraya gitmeden ordan yapılıyordu bi ara tüm işlemler :) ben de İsviçre'de daha ucuz olduğunu tahmin etmezdim 2-3 ay önce unbalanced anlatınca öğrenmiştim :)

bi de ek olsun, madem yurtdışına gitme durumun oluyor arada gezi güzergahında Apple Store'dan alma imkanın varsa oradan al. Dışarıda 30-40 euro ucuz diye oralardan alma yarın bigün saçma bi kronik arıza vs bi şey çıkarsa gider Apple Store'dan yenisini alırsın 1-2k lira için değmez :)

Ya zaten gezmeye gidiyorum :) Bu işin peşinde koşmak çok anlamlı değil zaten TR ye göre tax free olmasa bile daha uygun.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

hocam şunun fiyatına da bakabilir misin oralarda :)

https://www.tissotwatches.com/tr-tr/t1274071104100.html

goo.gl/qBNZmW
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı
    MaviGozluDev bunu yazdı
    zeybekustasi bunu yazdı

Teşekkürler unbalanced

Anlaşılan kosa isviçrede iphone tro max bulunmuyor...

https://www.apple.com/ch-de/shop/buy-iphone/iphone-14-pro

İsviçre'ye ahs bir durum değil, AB genelinde öyle.

İtalya'dan alırsan "KDV ve yasal masraflar dahil: yaklaşık 299,00 €.*" bunun hepsini alamazsın, yarısı gibi düşün kabaca :)

Tamamını almak istiyorsan ya unbalanced hocamın dediği şekilde yapacaksın ya da Almanya&Hollanda online alıp normal fatura ile gümrükten onaylatıp alacaksın. İtalya'da online alıp vergi iadesi alamazsın mesela, devlet babaları izin vermiyormuş Apple'a da sordum Mediamark(Mediaworld)'e de sordum :)
    İlla ki farklı ülkelerde farklı yollar vardır daha bilmediğimiz, mesela yanlış hatırlamıyorsam Milan'da merkezde global blue vip gibi bir ofisi var çay kek vs ikramları olan. Gümrüğe şuraya buraya gitmeden ordan yapılıyordu bi ara tüm işlemler :) ben de İsviçre'de daha ucuz olduğunu tahmin etmezdim 2-3 ay önce unbalanced anlatınca öğrenmiştim :)

bi de ek olsun, madem yurtdışına gitme durumun oluyor arada gezi güzergahında Apple Store'dan alma imkanın varsa oradan al. Dışarıda 30-40 euro ucuz diye oralardan alma yarın bigün saçma bi kronik arıza vs bi şey çıkarsa gider Apple Store'dan yenisini alırsın 1-2k lira için değmez :)

Ya zaten gezmeye gidiyorum :) Bu işin peşinde koşmak çok anlamlı değil zaten TR ye göre tax free olmasa bile daha uygun.

Öyle deme :) 2 tane iphone satsan gittiğin gezme bedavaya geliyo :)

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

tr de garantisi geçerli olması için aynı telefonun farklı kodlu olanları var becerebilirsen onlardan al

Toplam Hit: 1979 Toplam Mesaj: 15
iphone da bk var çünkü