folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İtalyanlar Türk Çıktı :D

İtalyanlar Türk Çıktı :D

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AgiL3
    AgiL3's avatar
    Erkek
    bizim Türk atalar şeetmiştir yabancılara :D çapkın adamlar :D dolayısıyla herkeş Türk olmuş oluor :D

"bir gün öldürmediğim her bir yahudi için bana sitem edeceksiniz." GosteResim.Net kullanın hocalar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek
    japonların ve almanlarında ataları türkmüş :) japonları babamdan, almanlarıda tv den öğrenmiştim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

çinlilerin alayı Türk zaten...

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Bu çok öncelerden ortaya atılmış olan bir tez'dir italyanların ataları olan etrükslerin ön türklerden olduğu iddia edildi , gen testlerindede %90'ın üzerinde bi benzerlik çıkmış sanırım , şaşırtıcı gerçektende , bunun yanı sıra , macar,bulgar,fin ve isveçliler içinde bu gibi tezler var , bulgar ve macar'larınkinin kesin olduğu kanaatindeyim diğerleri tartışılır tabi : )

dont think twice its all right
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    pek farkımız yok zaten itolardan

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    peygamber gibi adamım işte.yıllardır iddaa ediyorum ben bunu.italyanların genlerinde kesin Türklük var.nie var.onlarda bizim gibi manitasına flan laf attığında aynen mevzu çıkaran psikopat insanlar.hele sicilya.aynı kasımpaşa zaten :)

... sorcerer & musket ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek

asılsızdır, alakası yoktur.

lemuria demiş;
    bunun yanı sıra , macar,bulgar,fin ve isveçliler içinde bu gibi tezler var , bulgar ve macar'larınkinin kesin olduğu kanaatindeyim diğerleri tartışılır tabi : )

macarların türkler ile alakası yoktur. bulgar konusu ise volga bulgarları türktür lakin isim benzerliginden baska bulgarlar ile alakaları yoktur. finlilerinkisi ise tez degildir. Laaps lar ile akrabayız.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kozanaybar
    kozanaybar's avatar
    Homo
    dkn demese ben dicektim ama tarih konusu oldu mu atlıyo hemen =)). İşte bunlar(volga bulgarları) slavları görmüş, etkileşmiş, onlara benzemiş bi de hristiyanlığı kabul etmişler, iyice türklükten uzaklaşmışlar, yoksa öz be öz türk :P
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Erkek
    Biz de her işin içinden çıkıoz he :D !

DiBe VuRmAyA bİrAz DaHa Az KaLdI..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanabak
    kaanabak's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Milattan önce bilmem kaç yılında Anadoluda olanların Türk olduğunu nerden biliyorsun!

Ya elalemin adamıysa dimi.. direk sıkmışlar Anadolu lafını görünce... 

"Less is More"
Toplam Hit: 5445 Toplam Mesaj: 34