İtalyanlar Türk Çıktı :D
-
bizim Türk atalar şeetmiştir yabancılara :D çapkın adamlar :D dolayısıyla herkeş Türk olmuş oluor :D
-
japonların ve almanlarında ataları türkmüş :) japonları babamdan, almanlarıda tv den öğrenmiştim.
-
çinlilerin alayı Türk zaten...
-
Bu çok öncelerden ortaya atılmış olan bir tez'dir italyanların ataları olan etrükslerin ön türklerden olduğu iddia edildi , gen testlerindede %90'ın üzerinde bi benzerlik çıkmış sanırım , şaşırtıcı gerçektende , bunun yanı sıra , macar,bulgar,fin ve isveçliler içinde bu gibi tezler var , bulgar ve macar'larınkinin kesin olduğu kanaatindeyim diğerleri tartışılır tabi : )
-
pek farkımız yok zaten itolardan
-
peygamber gibi adamım işte.yıllardır iddaa ediyorum ben bunu.italyanların genlerinde kesin Türklük var.nie var.onlarda bizim gibi manitasına flan laf attığında aynen mevzu çıkaran psikopat insanlar.hele sicilya.aynı kasımpaşa zaten :)
-
asılsızdır, alakası yoktur.
lemuria demiş;
bunun yanı sıra , macar,bulgar,fin ve isveçliler içinde bu gibi tezler var , bulgar ve macar'larınkinin kesin olduğu kanaatindeyim diğerleri tartışılır tabi : )macarların türkler ile alakası yoktur. bulgar konusu ise volga bulgarları türktür lakin isim benzerliginden baska bulgarlar ile alakaları yoktur. finlilerinkisi ise tez degildir. Laaps lar ile akrabayız.
-
dkn demese ben dicektim ama tarih konusu oldu mu atlıyo hemen =)). İşte bunlar(volga bulgarları) slavları görmüş, etkileşmiş, onlara benzemiş bi de hristiyanlığı kabul etmişler, iyice türklükten uzaklaşmışlar, yoksa öz be öz türk :P
-
Biz de her işin içinden çıkıoz he :D !
-
Milattan önce bilmem kaç yılında Anadoluda olanların Türk olduğunu nerden biliyorsun!
Ya elalemin adamıysa dimi.. direk sıkmışlar Anadolu lafını görünce...
Toplam Hit: 5445 Toplam Mesaj: 34