İthal Ettiğimiz Ürünler Listesi.
-
Arkadaşlar Türkiye olarak dışarıdan aldığımız ürünlerin listesini arıyorum. Dış Ticaret Müsteşarlığının filan sitesine, googledan çıkan türlü türlü yerlere baktım ama işe yarar bi bilgiye ulaşamadım..
>Araba,petrol gibi genel bilgiler değilde, Plastik enjeksyon makinesi, Alışveriş arabası, Çekmece-Dolap rayları gibi birazdaha detaylı ürünler arıyorum..Kısacası Metal getiriyoz ülkeye ama bunu hangi şekillerde ( kapı kolu, vida..vs vs) getiriyoruz..Bunlarla ilgili bi dökünam sunmam lazım..
Yardımcı olursanız sevinirim...Teşekkürler..
-
bişi sorcam tarayıcı sağa mı kayıyo benim kimi bozuk ,,,,,*
-
gemi biraz sola mı çekiyor konan :D
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------puhaahaha hatta muhahaha yaff alem adamsın baron acayip güldüm haaaa :D:D:D
-
yunusemre bunu yazdı:
-----------------------------baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------puhaahaha hatta muhahaha yaff alem adamsın baron acayip güldüm haaaa :D:D:D
-----------------------------ben de seninkine güldüm. :D adamın sorduğu soruya bak. biz ne yazıyoz :D:D:D:D
-
baron_27 bunu yazdı:
yunusemre bunu yazdı:
-----------------------------ben de seninkine güldüm. :D adamın sorduğu soruya bak. biz ne yazıyoz :D:D:D:D
-----------------------------adam sormuş emme konu kaydı :D
-
yunusemre bunu yazdı:
baron_27 bunu yazdı:
yunusemre bunu yazdı:
-----------------------------adam sormuş emme konu kaydı :D
-----------------------------bu konu denize düşse batmaz cünkü tipi kayık
-
ahaha :D adamın konusunun içine etmişsiniz (bende ettim tabi) :D soru neydi bak yazarken sizin yüzünüzden onuda unuttum :((
-
Admin or mod arkadaşlar gereksiz cevapları silerse süper olacak :D geyik olu canım araştırma..