İtiraf Scripti Arıyorum
-
zone bunu yazdıblackmir bunu yazdı
bu script kimin hocam mürit Foxxly'nin mi?
evet hak sahiplerinden biri :)
-
muhahahahahahahaha
birde ben zortlattım bastık kahkayı :d -
eğer uzun soluklu adam gibi bir proje diyorsan 3 -3.5 senedir soru cevap işleri ile uğraşan biri olarak sana kesin bir kaç tavsiye :
1 - asla ama asla wp kullanma ortalığın amk yor.
2 - isminiunuttum.com da kullandığımıda kullanma bir kere wp den buna geçtim hitlerim allak bullak oldu bi daha değiştiremiyorum ( editleyemiyosun editlediğin anda kafayı yiyor )
Adam gibi bir script bul. Sonra çok dua edersin bana :|
-
ErotikPanda bunu yazdı
eğer uzun soluklu adam gibi bir proje diyorsan 3 -3.5 senedir soru cevap işleri ile uğraşan biri olarak sana kesin bir kaç tavsiye :
2 - isminiunuttum.com da kullandığımıda kullanma bir kere wp den buna geçtim hitlerim allak bullak oldu bi daha değiştiremiyorum ( editleyemiyosun editlediğin anda kafayı yiyor )
wp son tercihim hocam ziyaret defteri kullanırım daha iyi.
-
Shephard bunu yazdıErotikPanda bunu yazdı
wp son tercihim hocam ziyaret defteri kullanırım daha iyi.
wp deki o soru cevpa temaları var ya ? kendi eklentileriyle beraber daha iki soruda cpu %100 yapıyo amk yo ben neler çektim
tam şu andaki script iyi derken editleyemediğimizi anladık en ufak bişide bozuluyo bıktım artık..
sen sen ol eğer projen gerçekten ileriye dönükse scriptini yazdır yada yaz..