İtü Buluşması
-
mustaphachan bunu yazdı
bir aksilik olmazsa konpi hariç 6 kişi ile belirtilen saatte belirtilen mekandayız. son up :I
Konpi'de gelebilirim ihtimali var dedi ya :D
-
Bi buluşamadınız aq :D
-
şu anda 4 kişiyiz. otopark tarafında kenarda 4 sap oturuyoruz :D
-
Gelmeyen arkadaşlara burdan sevgiler selamlar. Arkanızdan ifşa edelim lan desteğe mail atalım bassınlar eksiyi dedik ama konu sahibinin takdiridir. Güzeldi yani, ben erken ayrıldım b.düzünde olunca haliyle 2 saatten fazla sürdü eve girmem.
-
konpi bunu yazdı
Gelmeyen arkadaşlara burdan sevgiler selamlar. Arkanızdan ifşa edelim lan desteğe mail atalım bassınlar eksiyi dedik ama konu sahibinin takdiridir. Güzeldi yani, ben erken ayrıldım b.düzünde olunca haliyle 2 saatten fazla sürdü eve girmem.
ben kendimi ifsa edebilirim.
bilgisyar konya da kalınca ben de telden giriyordum tbt ye okulun wirelesindan. ne yazıkkı telden lanet mesajı yazamadım. daha yeni cafe ye gidebildim sonunda. bunu ordan yazıyorum. bir daha ki sefere artık..
-
konpi bunu yazdı
gelemeyebilirim diyip en önce gelen bu müride de madalya talebi için desteğe mail atıcam. :I
-
mustaphachan bunu yazdıkonpi bunu yazdı
gelemeyebilirim diyip en önce gelen bu müride de madalya talebi için desteğe mail atıcam. :I
+1. Zaten çok kalabalık bir grup değildik özellikle gelmesini beklediğimiz kişilerin gelmemesi hoş olmadı tabii. Adam söz verdim diye (ivy) karşıya gidip ordan geri geldi onun dışında konpi de b.düzünde oturup buraya kadar geldi ve gelmem zor diyen biriydi ama bizi kırmadı
Sahte numara veren müridlerde oluyormuş dün bunu da öğrendik ama en azından 5 kişi samimi ve iyi bir ortam oluştu sık sık yapmak lazım böyle şeyleri ama tekrarı olduğunda davet edermiyiz bazı kişileri bilemiyorum
-
valla ben gelmeyenleri direk yazacaktım da neyse hadi madem yazmamışsınız. hayır işi çıkabilir gelemeyebilir de bi haber vermesi gerekirdi gelmeyenlerin. @asa42 hocam sen avm ye gelseydin bi şekilde buluşurduk konuya yazdım ben hatta yerimizi gelip de ulaşamayan varsa diye :)