İTÜ İmalat Mı YTÜ Makine Mi ??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akenaton
    akenaton's avatar
    Erkek

makine ele düştü sen imalata git..

biz sarımsak tarlasından vazgeçmeyiz..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

teknikforum'da da konu açmıştın sanırım tesadüf değilse aynı konu vardı orda da, zora düşmek istiyorsan ytü makine yazmışlar ya afedersiniz ama kıçımla gülüyorum itünün zorluğuyla kıyaslamıyorum bile her neyse, ytü makina müh seçersen mezun olduğunda senden önde itülüler olur(kendini geliştiren ytülüler veya kalas itülüler hariç) ama itü imalata gidersen o sektörde 1numara olursun kaldı ki bugün makinacıların çoğu imalat alanında çalışıyor iş bulma sıkıntın kesinlikle olmaz zaten imalat dediğin makineye çok yakın dersler felan aynı gibi ayrıca ben makinacıyım aynı fakültedeyiz aynı hocalardan alıyoruz dersleri, bence kesinlikle imalata git derdim, belirtme ihtiyacı duydum; ytü kötü bir üniversite değil tabi ki türkiye şartlarında iyi ama itünün yarısı bile edemez.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EWELANCHE
    EWELANCHE's avatar
    Erkek
    Konya inşaata gitsen daha iyi derim.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    formaldehit
    formaldehit's avatar
    Erkek

XpertVision yok o forumda yazmadım da anladım ne demek isteediğin boğaziçi felan da var aslında kimin ne dediğin belli değilde herkesin dediği ortak şey kendini geliştir diyorda geliştirdikten sonra iş bulaBİlecekmiyiz sandığımız gibi şaibeli oluyor mühç olmak.

bir insan ya iyidir ya kötü. İyi yapan özellikleri çoksa iyi deriz kötü çoksa kötü. Değer yargıları bu oranı belirler. Bana iyi gelen sana kötü geliyor olabilir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alli
    alli's avatar
    Erkek

gel imalata . kimya metalurji fakultesine bize de yakın . hem nickinle de uyumlu :)

https://i.imgur.com/lCgZ0V0.jpg
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

ytü makine yi seçersen gel bi çayımı iç

ayrıca ısı dalında ytü makine bi numara

ben olsam itü imalatı secerdim heralde. itü hizmet, sistem, sosyal vb. acıdan daha iyi bana göre. hem %100ing dir heralde o bölüm. ing i de aradan cıkarırsın.

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek
    Kardesim makine.

Bu site bağımlılık yapıyor şimdi fark ettim tarih 1 haziran 2011 saat 00:02
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    samurai
    samurai's avatar
    Erkek

önce bi sonuçlar açıklansın ( daha açıklanmamıştır herhalde, sınava bile girmemiş olabilirsiniz hiç bilmiyorum )

Mart 31 cekiyorsa Tahribat napsin...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    formaldehit
    formaldehit's avatar
    Erkek

sınava girdik sonuçlar bekleniyor netim belli puanları bekliyorum zaten beklediğim aralık bunlar arasında gelecek diye tahmin öyle yada böyle 2 tercih yapmayacağız ilkler bunlar olacak sorma sebebim bu

bir insan ya iyidir ya kötü. İyi yapan özellikleri çoksa iyi deriz kötü çoksa kötü. Değer yargıları bu oranı belirler. Bana iyi gelen sana kötü geliyor olabilir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

tabiki itü. 2'side teknik üniversite falan fistan dersin ama itü'yle arasında dağlar kadar fark var. ayrıca 3952384908742 tane makine mühendisi var memlekette yeter artık la :D git imalat oku biraz ekşın olsun.

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
Toplam Hit: 6056 Toplam Mesaj: 22