İTÜ İmalat Mı YTÜ Makine Mi ??
-
makine ele düştü sen imalata git..
-
teknikforum'da da konu açmıştın sanırım tesadüf değilse aynı konu vardı orda da, zora düşmek istiyorsan ytü makine yazmışlar ya afedersiniz ama kıçımla gülüyorum itünün zorluğuyla kıyaslamıyorum bile her neyse, ytü makina müh seçersen mezun olduğunda senden önde itülüler olur(kendini geliştiren ytülüler veya kalas itülüler hariç) ama itü imalata gidersen o sektörde 1numara olursun kaldı ki bugün makinacıların çoğu imalat alanında çalışıyor iş bulma sıkıntın kesinlikle olmaz zaten imalat dediğin makineye çok yakın dersler felan aynı gibi ayrıca ben makinacıyım aynı fakültedeyiz aynı hocalardan alıyoruz dersleri, bence kesinlikle imalata git derdim, belirtme ihtiyacı duydum; ytü kötü bir üniversite değil tabi ki türkiye şartlarında iyi ama itünün yarısı bile edemez.
-
Konya inşaata gitsen daha iyi derim.
-
XpertVision yok o forumda yazmadım da anladım ne demek isteediğin boğaziçi felan da var aslında kimin ne dediğin belli değilde herkesin dediği ortak şey kendini geliştir diyorda geliştirdikten sonra iş bulaBİlecekmiyiz sandığımız gibi şaibeli oluyor mühç olmak.
-
gel imalata . kimya metalurji fakultesine bize de yakın . hem nickinle de uyumlu :)
-
ytü makine yi seçersen gel bi çayımı iç
ayrıca ısı dalında ytü makine bi numara
ben olsam itü imalatı secerdim heralde. itü hizmet, sistem, sosyal vb. acıdan daha iyi bana göre. hem %100ing dir heralde o bölüm. ing i de aradan cıkarırsın.
-
Kardesim makine.
-
önce bi sonuçlar açıklansın ( daha açıklanmamıştır herhalde, sınava bile girmemiş olabilirsiniz hiç bilmiyorum )
-
sınava girdik sonuçlar bekleniyor netim belli puanları bekliyorum zaten beklediğim aralık bunlar arasında gelecek diye tahmin öyle yada böyle 2 tercih yapmayacağız ilkler bunlar olacak sorma sebebim bu
-
tabiki itü. 2'side teknik üniversite falan fistan dersin ama itü'yle arasında dağlar kadar fark var. ayrıca 3952384908742 tane makine mühendisi var memlekette yeter artık la :D git imalat oku biraz ekşın olsun.