İtu Tercih Günlerine Gelmeyi Planlayan Var Mı
-
Lotus bunu yazdı
oo gençler hazırlanın bir kaç aya olası tahribat konu başlıkları ;
Kantinde gördüğüm kız ne yapacağım... konuyu açan asiminnesli
edebiyat sınıfında sakız çiğneyen gözlüklü kıza aşık oldum... konuyu açan asiminnesli
Bu seferki ciddi beyler vizede kopya verdim gülümsedi yardım edin... konuyu açan asiminnesli
Adını bilmediğim veteriner kız at gibiydi lütfen yardım... konuyu açan asiminnesli
Bu itü lü kızlar çok havalı... konuyu açan asiminnesli
vb.vb.
-
iQsuz bunu yazdıLotus bunu yazdı
oo gençler hazırlanın bir kaç aya olası tahribat konu başlıkları ;
Kantinde gördüğüm kız ne yapacağım... konuyu açan asiminnesli
edebiyat sınıfında sakız çiğneyen gözlüklü kıza aşık oldum... konuyu açan asiminnesli
Bu seferki ciddi beyler vizede kopya verdim gülümsedi yardım edin... konuyu açan asiminnesli
Adını bilmediğim veteriner kız at gibiydi lütfen yardım... konuyu açan asiminnesli
Bu itü lü kızlar çok havalı... konuyu açan asiminnesli
vb.vb.
beyler guzel komik bende guldum ama yeter artk hc mi ergenlk gecirmediniz
-
actıgı konulara kin tutacak olmanızda sizin mallığınız olsa gerek
-
blackseaboy28 bunu yazdı
actıgı konulara kin tutacak olmanızda sizin mallığınız olsa gerek
nerdene annen yazacak kadar ergenken bize mi laf yapıyorsun, asimin açtığı konulara kin tutan yok genel tahribata ettiği bir kaç küfür vardı onlar için bulaştık oda siz hiç mi ergenlik geçirmediniz diyerek kabul etti hatasını senin hareketin kime atılganjojuk28
-
konularını okuyan bilen o kadar insan varken neden sen kin tutuyosun onu merak ettim.
zeka seviyenin insanların açtıgı konularla , benim nickimle dalga gecebilecek kadar düsük olduğunu bilseydim emin ol söylemezdim.
-
blackseaboy28 bunu yazdı
konularını okuyan bilen o kadar insan varken neden sen kin tutuyosun onu merak ettim.
zeka seviyenin insanların açtıgı konularla , benim nickimle dalga gecebilecek kadar düsük olduğunu bilseydim emin ol söylemezdim.
geçmiyor di mi filtreden? bak ne dedim üstte konularıyla alakası yok genel tahribata küfür etmişti o yüzden diyorum hala konularıyla dalga geçmek bla bla bla diyorsun, zeka seviyem ise nickim blackseaboy iken blueseaboy diye multi hesap açmayacak kadar yüksek
-
tahribatla dalga gecen bi arkadasım benden davetiye istemisti
senin gibi nickimle dalga gecmek için böyle bisey yazmıs
profilime girip bu adamın biseyini bulayım diye acıgımı aramıssın bravo
seni sikleyen dahi yokken
-
blackseaboy28 bunu yazdı
tahribatla dalga gecen bi arkadasım benden davetiye istemisti
senin gibi nickimle dalga gecmek için böyle bisey yazmıs
profilime girip bu adamın biseyini bulayım diye acıgımı aramıssın bravo
seni sikleyen dahi yokken
ağzını bozma hemen konuşuyorduk sevimli sevimli, eminim bi arkadaşın davetiye istemiştir, zaten senin sikin beni siklemeye yetmez hacım boşver bunları
-
seni neden inandırayım ya buna neden multi acayım allah aşkına
silsinler isterse belliki girmiyo amk
konulara üyeliklere filan kimse laf etmezken sana noluyo anlamıyorum ki amk
nerden geliyo bu güveniniz
-
@blackseaboy
neden insan gibi gorusunu bildirmek veya aciklama yapmak yerine kufur etmeyi seciyorsun superman? madem siklemiyorsun tartisma cikarmanin amaci ne?
seni sikliyoruz ki cevap veriyoruz bak.