İyi Derecede Rusça Bilip Ukrayna Yada Rusyada Yaşayan Mürid Arıyorum
-
RETRET bunu yazdıu235 bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdıayhun bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdıayhun bunu yazdı
ukraynada yasadim suanda rusyada yasiyorum что тебе надо?
oo Привет cok sey gerek . :D
Чё надо именно? ?? Могу найти от 18-й до 45-й))))
nasaıl olmalı 18 den 45 e kadar bulamıyorum mı yazdın bulabılıyorum mu yazdın :D
cok fazla bılgım yok . ek olarak
retret bı arayım senı de rusca ıle ukraynaca farklı dıller her ne kedar krıl kullansalarda degıl mı @ayhun
aradakı farklılıgı bılmıyorum hocam rusca bılen ukrayancada konusur lehcede anlar fılan dedı de artık bılemeyecegım
Bulabilirim yazmış :)
Rusçayla ukraynaca farklı diller ama Rusçayı iyi bilen biri Ukraynalılar konuşurken en azından sohbetin neden gittiğini anlayabilir.
ben hep aynı dili konuşuyorlar sanıyordum :|
al bendende o kadar :D
-
sRcN bunu yazdıRETRET bunu yazdıu235 bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdıayhun bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdıayhun bunu yazdı
ukraynada yasadim suanda rusyada yasiyorum что тебе надо?
oo Привет cok sey gerek . :D
Чё надо именно? ?? Могу найти от 18-й до 45-й))))
nasaıl olmalı 18 den 45 e kadar bulamıyorum mı yazdın bulabılıyorum mu yazdın :D
cok fazla bılgım yok . ek olarak
retret bı arayım senı de rusca ıle ukraynaca farklı dıller her ne kedar krıl kullansalarda degıl mı @ayhun
aradakı farklılıgı bılmıyorum hocam rusca bılen ukrayancada konusur lehcede anlar fılan dedı de artık bılemeyecegım
Bulabilirim yazmış :)
Rusçayla ukraynaca farklı diller ama Rusçayı iyi bilen biri Ukraynalılar konuşurken en azından sohbetin neden gittiğini anlayabilir.
ben hep aynı dili konuşuyorlar sanıyordum :|
al bendende o kadar :D
ama genel olarak ukraynanın aşağı yukarı yarısı Rusça konuşuyor :)
-
Ukraynalilar rusca konusur ama ruslar ukraynacayi anlamazlar. Bizzat kendim denedim bi halt anlamiolar. Ikiside kril ama bi azericeyle turkce gibidir rusca bilmesseniz azericeyi anlamaniz cok zordur.