İyi Kötü Artik Bizde Başlayalım :)
-
evet arkadaslar,sıfırı tüketmiş biri olarak :)baktım ki olacağı yok-saatlerimi boşuna harcıyorum bu makina başında,üstelik cepden yiyorum habire-artık kazanmanın sırası geldi dedim
Ev durumu ve ekonomik durumda tabi buna vesile oldu haliyle.Kendimce artık web tasarımı işine girmeye karar verdim,amatör olarak üstesinden gelebileceğimi düşündüğüm siteler yaparak üç-beş hem eve hem kendime bi faydam olsun istedim.Birde çatapat bi site yapıp,harbi harbi ufakdan başlayalım dedik ve az evvel site bitti...
www.burasifarkli.com/tasarim
Eğer içinizde,kişisel olsun,işyerinin olsun-hani ufak ihtimalde olsa site yapmayı bilmeyen müridler için diyorum-sitesi itinayla ve uygun fiyatlara yapılır.
Tanıdıklarınız içerisinde olan kişilerede aynı itimam ve hassasiyet gösterilir :)
İlgilenen ve yorum yazan,yorumdan çok iş çıkaran arkadaşlara:D şimdiden çok teşekkür ederim... -
Bende yarı fiyatına :)
Şaka lan şaka, ben daha JavaScript öğrenicem :) Hayırlı uğurlu olsun siten, inşallah umduğunu bulursun :)
-
Haci şu programın crack ini versene bana yaaasende tam sürümü var galiba rica etsem paylaşırmısın:D
Edit:diğer sayfada ki yazım bana sorulan soruya karşılık
A4 desk yaaa bir zamanlar acamiyken ilk bunla başlamıştım ozamanlar aramıştım bulamamıştım içimde ukde kaldıydı bulamadım diye gerçekten ya :D:D:D
-
ayıpsın kardeşim,dur full olarak herşeyiyle upload edeyim-50 küsür şablonuda dahil :)
5 dk ya korum upload bitsin.. -
Copyright © 2008 -Efe İNCE Flash Template by A4Desk
hocam hazır şeyleri editleyerekmi yapıyosun ?
üstelik siten çok basit duruyor, resimler filan, flash editleyeceğine ajax kassaydın daha iyi olurdu gibime geliyor.
-
NetBABA bunu yazdı:
-----------------------------
Haci şu programın crack ini versene bana yaaasende tam sürümü var galiba rica etsem paylaşırmısın:D
-----------------------------
hangi programki o ? :|
bi de programıda versene :) -
evet programla hocam o,ya zaten aham şaham bişi yapıpda sonradan iş esnasında mort olmak istemedim,basit olduğunu biliyorum,iyi kötü çaktık bişiler işte.birazdan programıda paylaşacam,upload bitmek üzere..
Edit:
Program : http://rapidshare.com/files/103129012/a4desk_FULL.rar.html -
isportacilik bu ya :) kaldirin tezgahi :)
hocam hayirli olsun..
-
tr'de aç kalırsın. isteğin arzun hevesin şevkin de gider. para olmayınca :) onun için maaşlı köleliğe devam
-
Kızmaca Darılmaca yok özeleştirim
8 senedir webtasarımı yapıyorsun bu siteyimi yaptın yani 8 sene sonunda ögrendiklerinle? -
la yok olum programla yapılmış bişi bu,bunu o sayfa efekti hoşuma gitti hemen yapıverdim işte bi anlık estide denilebilir :)