İyi Ve Ucuz Reseller Hosting Hizmeti Veren Yabancı Firma Önerebilir Misiniz?
-
konu başlığı açık arkadaşlar ucuz ve hizmeti güzel reseller hostin firması arıyorum sizin önerebileceğiniz güzel bir firma varmı yabancı olması gerekmekte
-
up olsun maestro kartı ile domain host alabileceğim bir yer var mı?
-
koray bunu yazdı
up olsun maestro kartı ile domain host alabileceğim bir yer var mı?
debit cart kabul edenler diye bak bence
-
Güncelleyelim ?
-
hostgator
-
1and1 diye bir site vardı baya ucuz.
Hizmet konusuna gelince denemedim.
-
digitalocean dan minik vps alabilirsin
-
@holycat: Hocam 1and1 in reseller hesabı yok normal unlimited host satıyorlar
@yolbulucu: ucuz ylu vps ler sağalam olmuyor site için kullanılmaz benim amacım sağlam serverden bayi almak
@kreyzi: bu gidişle onlardan birinden alacağım gibib gözüküyor bluehost veya host gator var şuan kaliteli ama ucuz yollu daha sağlamları olmalı diye düşünüyorum -
SeRDaR bunu yazdı
@yolbulucu: ucuz ylu vps ler sağalam olmuyor site için kullanılmaz benim amacım sağlam serverden bayi almak
@kreyzi: bu gidişle onlardan birinden alacağım gibib gözüküyor bluehost veya host gator var şuan kaliteli ama ucuz yollu daha sağlamları olmalı diye düşünüyorumbulda guzel bi yer alalim bende alicam natro var aslinda linux windows birlikte yada asp guzel.net var bak bakalim sivil polis alalim sonra guzl bi yerden
-
HeyQirs bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
@kreyzi: bu gidişle onlardan birinden alacağım gibib gözüküyor bluehost veya host gator var şuan kaliteli ama ucuz yollu daha sağlamları olmalı diye düşünüyorumbulda guzel bi yer alalim bende alicam natro var aslinda linux windows birlikte yada asp guzel.net var bak bakalim sivil polis alalim sonra guzl bi yerden
şuan güzel.net de var hesabım zaten ama değiştirmek istiyorum anlaşamadım orayla 2 senelik müşterileri olmama rağmen fiyatda güzellik yapmadılar birde yabancı firma olsun istiyorum
-
netfirms dusunebilirsin