folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder İyibu!Portal Ücretsiz Hazır Portal V2013(B) İndir!

İyibu!Portal Ücretsiz Hazır Portal V2013(B) İndir!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

iyibu!Portal v2013(b)

CSS3 tema ve Jquery ile geliştirilmiş dinamik içerik ve tema sistemi.

Gelişmiş üyelik sistemi: Üyeler arası dinamik mesajlaşma; üyeler arası sohbet (facebook tarzı); mail onaylı/panel onaylı/onaysız üye kaydı.

Üyelere sınırsız mail gönderme veya site içi mesaj gönderme (yönetim panelinden)

Gelişmiş modül sistemi sayesinde sınırsız bölüm ekleme özelliği; yönetim panelinde haber modülü, döküman modülü, download modülü, sayfa modülü, galeri modülü ekleyebilisiniz. Bu sayede tüm özelliklerini kendiniz düzenleyebileceğiniz Fıkra Bölümü, Şiir Bölümü, Mezarlık Bölümü, Biz Kimiz Sayfası, Hakkımda Sayfası, Kişisel Modül kısacası aklınıza gelebilecek herşey oluşturabilirsiniz.

Forum sistemi (beta); Forum kategori ekleme düzenleme ve silme bölümleri yine yönetim paneli kontrollü ve tüm diğer bölümler gibi dinamik. Diğer forumlardan ayıran özellikleri; ajax konu açma/cevaplama, konuyu üzerine tıklayarak anında düzeltebilme (inline editing)

(iyibu!Forum inline editing)

Yönetim paneli kontrollü blok yönetimi; yönetim panelinizden ASP ve HTML kodları içerebilen blokları kendiniz ekleyip silip düzenleyebilirsiniz. Dinamik olarak sıralayabilirsiniz. Dinamik Include ismi verilen bu uygulama iyibu!Portal için özel olarak geliştirilmiştir internette bulabileceğiniz hazır kodun güvenlik önlemleri en iyi seviye çıkartılmış halidir.

Tam 20 adet (ve artmaya da devam eden) blok çeşidi; bu bloklar sayesinde şablon oluşturabilir; asp dosyaları include edebilirsiniz. Kendi bloklarınızı oluşturabilirsiniz.

Yönetim panelinden toplu SQL komutu çalıştırma! Üstelik mysql_dump 'a hiç gerek yok! ASP ile iyibu!Portal için özel olarak yazıldı ve muhtemelen başka hiçbiyerde yok !

İster dosyadan ister yönetim panelinden sitenizin ayarlarını düzenleyebilirsiniz!

Modül yorum sistemi; yorumlar onaylandığında cevap yazıldığında veya silindiğinde bildirim gider.

Bildirim sistemi; anında bildirim yapılır. Üyenin profiline bakıldığında ve yorum işlemlerinde (şimdilik) üyeye bildirim gider.

Anında mesaj bildirimi.

Dinamik kurulum sistemi (siteadresi.com/kurulum adresinde; görünüşü sürpriz :) )

Ve diğer onlarca özellik..........

Bunların hepsi yalnızca 1.4 MB

daha fazla bilgi (resimler, yönerge ve talimatlar) ve indirme linki: http://www.iyibu.org/Download-iyibuPortal-v2013b.html

10 Şubat 2013 17:06

Not: Tahribat üyesi olup da siteye üye olmadan indirmek isteyen müridler çıkabilir. Amenna; pm attığı takdirde linki veririm :)

iyibu! yeniden..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Denemek isterim :)

pm..

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek

tebrik ederim, eline sağlık.

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Önemli edit;

Arkadaşta bende bahsettim ama görmeyenler olmuş sanırım , zan altında kalmayayım (Adamın konusunu baltalamak gibi oldu);

XSS olayı ufak gözden kaçmaymış. Bir kaç yerde unutmuş. Kapattı arkadaş. Biraz kullandım ; gayet sorunsuz, gayet düzgün sistem. Facebook ve forumunun birleşimi birşey olmuş. Tasarımda da Apple geleneği (az çoktur, sade iyidir vs.) olunca ben bayıldım ama ne yazık ki asp.

Yani güzel güzel kullanabilirsiniz, bahsedilen açıklar kapanmıştır.

--

vallahi tasarımına bayıldım.

Fakat üye olurken hata geçersiz şifre yazıyor.

bızdıklayarak karakter+rakam olduğunu buldum. Onu bi eklersen (kutucukların üzerine geldiğinde altta bilgi veren cümle çıkabilir) daha iyi olur.

---

Öte yandan tasarıma baktığında nedense Apple hayranlığı olduğunu düşündüm (:

tebrikler

edit:

Hocam aman diyeyim, xss'e dikkat et

http://i.imgur.com/gZnW8TB.png

imzada kapatmışsın hocam.

eğer denemetest yada zumsuk'ün profilini sıfırlarsan , avatar üzerinden birşey deneyeceğim.

Başka yere bakmadım ama xss var (benim profilde görebilrsin)

------------

Unutmadan ;

profil düzenlerken illa şifre giriş istiyor. Ve kutucukların üzerinde ne oldukları yazmıyor (kayıt olurken olduğu gibi)

2.edit:

asp imiş. Hayallerimi yıktın .

Ayro tarafından 11/Şub/13 21:19 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hworm
    hworm's avatar
    Erkek
    by_Tet bunu yazdı

iyibu!Portal v2013(b)

CSS3 tema ve Jquery ile geliştirilmiş dinamik içerik ve tema sistemi.

Gelişmiş üyelik sistemi: Üyeler arası dinamik mesajlaşma; üyeler arası sohbet (facebook tarzı); mail onaylı/panel onaylı/onaysız üye kaydı.

Üyelere sınırsız mail gönderme veya site içi mesaj gönderme (yönetim panelinden)

Gelişmiş modül sistemi sayesinde sınırsız bölüm ekleme özelliği; yönetim panelinde haber modülü, döküman modülü, download modülü, sayfa modülü, galeri modülü ekleyebilisiniz. Bu sayede tüm özelliklerini kendiniz düzenleyebileceğiniz Fıkra Bölümü, Şiir Bölümü, Mezarlık Bölümü, Biz Kimiz Sayfası, Hakkımda Sayfası, Kişisel Modül kısacası aklınıza gelebilecek herşey oluşturabilirsiniz.

Forum sistemi (beta); Forum kategori ekleme düzenleme ve silme bölümleri yine yönetim paneli kontrollü ve tüm diğer bölümler gibi dinamik. Diğer forumlardan ayıran özellikleri; ajax konu açma/cevaplama, konuyu üzerine tıklayarak anında düzeltebilme (inline editing)

(iyibu!Forum inline editing)

Yönetim paneli kontrollü blok yönetimi; yönetim panelinizden ASP ve HTML kodları içerebilen blokları kendiniz ekleyip silip düzenleyebilirsiniz. Dinamik olarak sıralayabilirsiniz. Dinamik Include ismi verilen bu uygulama iyibu!Portal için özel olarak geliştirilmiştir internette bulabileceğiniz hazır kodun güvenlik önlemleri en iyi seviye çıkartılmış halidir.

Tam 20 adet (ve artmaya da devam eden) blok çeşidi; bu bloklar sayesinde şablon oluşturabilir; asp dosyaları include edebilirsiniz. Kendi bloklarınızı oluşturabilirsiniz.

Yönetim panelinden toplu SQL komutu çalıştırma! Üstelik mysql_dump 'a hiç gerek yok! ASP ile iyibu!Portal için özel olarak yazıldı ve muhtemelen başka hiçbiyerde yok !

İster dosyadan ister yönetim panelinden sitenizin ayarlarını düzenleyebilirsiniz!

Modül yorum sistemi; yorumlar onaylandığında cevap yazıldığında veya silindiğinde bildirim gider.

Bildirim sistemi; anında bildirim yapılır. Üyenin profiline bakıldığında ve yorum işlemlerinde (şimdilik) üyeye bildirim gider.

Anında mesaj bildirimi.

Dinamik kurulum sistemi (siteadresi.com/kurulum adresinde; görünüşü sürpriz :) )

Ve diğer onlarca özellik..........

Bunların hepsi yalnızca 1.4 MB

daha fazla bilgi (resimler, yönerge ve talimatlar) ve indirme linki: http://www.iyibu.org/Download-iyibuPortal-v2013b.html

10 Şubat 2013 17:06

Not: Tahribat üyesi olup da siteye üye olmadan indirmek isteyen müridler çıkabilir. Amenna; pm attığı takdirde linki veririm :)

tasarım gerçekten çok güzel olmuş güvenliğe çok fazla önem verirseniz türkiye'de çok fazla tutulacağına eminim.sistemin içine sizi pingleyen birşey yerlerştirmenizi tavsiye ederim böylece kaç site sisteminizi kullanıyor takip edebilirsiniz.yada ücretsiz lisans veren bir sistem yapabilirsiniz.

dediğim gibi güvenlik açığı olmassa neden bi smf mybb wp gibi tutulan cms olmasın :) 

No thing is possible ,world itselfs say ı’m possible
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

Sırf senin tasarımın için ayrı bir site açasım geldi yine :D Eline sağlık hocam. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek
    hworm bunu yazdı

tasarım gerçekten çok güzel olmuş güvenliğe çok fazla önem verirseniz türkiye'de çok fazla tutulacağına eminim.sistemin içine sizi pingleyen birşey yerlerştirmenizi tavsiye ederim böylece kaç site sisteminizi kullanıyor takip edebilirsiniz.yada ücretsiz lisans veren bir sistem yapabilirsiniz.

dediğim gibi güvenlik açığı olmassa neden bi smf mybb wp gibi tutulan cms olmasın :) 

Teşekkür ediyorum hocam. Güvenliği de elimden geldiğince sık dokudum :)

iyibu! yeniden..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Güvenlik sıkıntısı profil kısmında soyad'da gözden kaçan fonksiyondan olmuş. İmzada falan hiçbirşey yok. Forum gayet yerinde.

hayırlı olsun

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickalti
    Lightsaber
    Lightsaber's avatar
    Erkek

hocam ilk seferinde üye olmuştum şimdi şifremi unuttum (ilk unutan benim heralde :) ) şifemi unuttum diyorum tepki vermiyor :|

ayrıca daha önce yardımcı arkadaşlar aranıyor diye bir yazı yayımlamıştın sitede vakit buldukça yardımcı olmak isterim :)

İnsan; insan olsaydı,insan olmazdı..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SARI
    SARI's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam haber kısmını tahribattaki gibi yapsan daha güzel olur :)

Birde hocam siteyi tarayıcıda ortalarsan daha iyi olur..

Konu başlıklarının sol tarafına icon koymalısın..

SARI tarafından 11/Şub/13 02:18 tarihinde düzenlenmiştir

Ban Sebebi : Molrada Haarket Eiğtti için Bdnlaanı... Türkçe öğretmenliği okuyan arkadaşım sana ders verebilir admin arkadaş :)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aksata
    aksata's avatar
    Erkek

asp mi. php neyine yetmedi

söyle php ye geçmek için ne kadar istiyosun ;) :)

Bazıları özgürlüğü sadece kendileri gibi düşünenlere reva görüyor...
Toplam Hit: 6039 Toplam Mesaj: 28