İyibu!Portal:PHP V1.0 * Beta Sürümü Çıktı
-
Bağışını yapayım ama 10 yıl sonra lütfen ben süper programcıyım triplerine girme
-
Hocam kusura bakma kurulum sayfasında bakıyodum kaydet dedım site sıfırlandı heralde ben orayıda test kısmı sanmıstım özür dilerim
-
sahinka bunu yazdı
Hocam kusura bakma kurulum sayfasında bakıyodum kaydet dedım site sıfırlandı heralde ben orayıda test kısmı sanmıstım özür dilerim
olm niye bozdun ya
-
sahinka bunu yazdı
ULAN YA AJKSDHLKASJHFLAKJSDQKSADGHLKAJHGDLKJSHDGLKJASDHGLKJASDHGLKJASDGHSKAJLDGH
-
ASP halini gördüğüm gün keşke PHP versiyonuda olsa demiştim duam tuttu dimekki :) Hayırlı olsun hocam ve emeğinize sağlık :)
-
emeğine sağlık hocam :)
-
sahinka bunu yazdı
Abi naptin sen ya :/ dahskdl :D
-
classlar kullanlansan daha temiz çıkarmış, şimdi bir güncelleme yapayım desen karman çorman olacak ortalık. Ayrıca frameworkde lazım, düzen getirmesi açısından. Açıkcası ben pek beğenmedim hocam biraz boş iş olmuş gibi, yinede eline sağlık. 1.5 ay ugraşıp sonra paylaşmak taktir edilir.