İyiki Doğdun Foxxly :)
-
Sevgili FOXXLY her ne kadar siteden kimse hatırlamasada doğum gününü benim bilmem yeterli :)
sen bizim için bir ışıksın, sen bizim için bir yol göstericisin, sen bir fenomensin , sen muhterem bir insansın
evet bu mübarek günde doğum gününü kutlar , sağlıklı , bol paralı :) , mutlu , huzurlu, öss yi kazanmış , iyi bi iş bulmuş, sexy biri ile evlenmiş, 38. holy olmuş , bir hayat dilerim :)
saygılarımla foxxly :)
iyki doğdum amk :D
-
Haci doum gunun kutlu mutlu huzurlu vede boll paralı olsun :))) koptum walla hacım kendı dooum gununu kendın kutluyosun walla tebrik ederim iyide kutlamıssın nice mutlu yıllara....
-
mutlu mesut nice yıllara fox
-
gittigidiyorum gönderdiğim mail :)
sevenim çok amk (H) :D
-
tariqatın aspcisi nice senelere :) ama bol karılarla tek karı hızınızı kesmesin XD
-
Bunuda geçen bi arkadaş hediye etmişti başkasına al bakalım senin hediyen:

-
sen de mi doğdun lan :) iiki doğmuşun.. doğum günü hediyeni bursa-bjk maçında vericez :P
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------
sen de mi doğdun lan :) iiki doğmuşun.. doğum günü hediyeni bursa-bjk maçında vericez :P
-----------------------------:| en az 5 tane atacak bjk oda benim hediyem olucak :P
hele bursaya giren goller varya üff çok tatlı oluyo :D
-
lan döt ne artistlik yapıosun kimse hatırlamadı die.. sanki doum gününü söledinde biz unuttuk mk sie - 10 puan veriorum doum gününde kutlu olmasın aq :D
-
foxxly diyince benim aklım firefox a gittiydi :P neyse artıkın öğrenmiş olduk doğum günün kutlu olsun hacı ...
-
mutlu yıllar hoca