İyiki Varsın Tahribat...!!
-
Tahribat kapalıyken canım nete takılmak bile istemiyordu. İyiki varsın TAHRİBAT. I love you tahribat. I love you HolyOne
-
valla al bendende o kadar türkdünya diye bir yere girdim 15 günde 15 kere nik aldim.neymis sövüyormusum napim kardesimelimde degil Allahalllaa.
-
gerçektende tahribat olmayınca konuşacak bir şey olmuyor.... diğer sitelerin forumlarında takılmaktan bıkmıştım. neyse ki tahribatımız geri döndü oleeeeey
-
aynen baska sitelerde adres verince bile ban yiyon :D bende ip.. olsun diye sitenin adminlerinden birinin yaazdığı birşey vardı editledim azuahahhah
OnLy FoR You TaHRiBaT oR HoLyOnE
-
En büyük tahribatdır. diğer sitelerin forumlarında açtığım her topic'i kitlediler veya sildiler. neymiş daha önce açıkmış. bende küfürü bastım üyeliğimi sildiler
-
+1 şerefisim internetten soğuduydum..
-
1 internetsiz
2 tahribatsiz ve burdaki dostlarsiz
ne sanal alemden ne de bilgisayardan zevk aliyor insan kendimi yanliz hissediyordum arada bir martyn_ nin sesinide duymasam hepten yanliz hissedecektim...
-
Açıldığını görünce inanamadım doğrusu artık nete takılmaya başlasam iyi olur...Selamlar Arkadaşlar...
-
Acılan sadece bir siteden ibaret degil arkadaslar acılan bizim özgür ve özgün düsüncelerimiz,dostlugumuz,paylastıgımız herbiri birbirinden degerli bilgilerimiz,bizim sanal alemdeki tek damgamız,bizim imzamız,bizim kişiliğimiz,bizim bütünleştiren kaynastıran sanal varlıgımız,kısacası
the one TAHRİBAT
-
Hehe Tahribat.Com böyle bir şeydir işte.
-
You are the best fuck off the rest;)
Toplam Hit: 4100 Toplam Mesaj: 13