İz Bırakan Parçalar
-
İsmail YK - Git hadi git
Aklıma geldikçe uyuz oluyorum amk şarkısına eski kız arkadaşımla benim parçamda sevgiliyken hakkikaten gerrçek oldu sittirdi gitti :(
-
muslum gurses - bakkal mahmudun kızı
amk hala durur koladki jilet izi:p
-
banaa esmeyii anlaat.esiip geçmeyi anlat...Anlatki çözülsün dilim.ben rüzgarım demeliyim.rüzgarlığı anlat bana.senin gibi esmeliyim.....
ağlayacam lan kim açtı bu konuyu. -
ibrahim tatlıses = tombul tombul memeler:D
dam üstünde uu neler dam üstünde uu neler tombul tombul memeler:D
-
Anathema-Are You There
Anathema-Judgement
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------Nurettin Rencber - Ruzgarin Sarkisi
Anathema - Lost Control
Anatema - A Dying Wish
Anathema - One Last Goodbye
Anathema - A simple mistake
-----------------------------Anathemaları sıralayınca tüylerim diken diken oldu :| evet anathema gerçekten iz bırakır..
-
http://www.youtube.com/watch?v=rW75GWuyTPw
son zamanlarda dinlemeden ne uyuduğum ne de dinlemeden güne başladığım şarkı :D
-
sagopa kajmer - rakbenadam
Halim yalın
Son sireni benim için çalın
Resmini çekmelisin her anın
Kanıtı olmalı her feryadın
Beni buradan alın
Canım sıkkın
Yarimi alıp yanı ucuma bırakın yarın
Kalbim yarım
.Hiç değil heptim
Koyu karamsar renktim
Velhasıl çiftesinde tektim
Binlercesine karşı yektimbu sozler yetıyo valla...karımı kandırana kadar bu parcayı dınlıyodum ve dıger parcaları :)
-
yeni türkü----olmasa mektubun .... terk edilişlerin şarkısı...
-
sagopa kajmer - nedense | beni anlatıyor o yüzden :)
akira yamaoka şaheseri, mary elizabeth mcglynn sesiyle silent hill soundtracki - waiting for you .. | dinledikçe sözlüm geliyor aklıma sıkılmadan 11 saat dinlemişliğim var bu şarkıyı.
yine bir akira yamaoka ve silent hill süperi mary elizabeth mcglynn sesiyle - i want love en çokta studio mixi | beni benden alıyor yok böyle bişey müziğe bulanasım geliyor :/
vee yine yukardaki şahıslara ait bir koparan şarkı - tender sugar | koparıyo işte dünyayla bağım kalmıyor kafa yapıyor :D ..
hepsi iz bıraktı bende hayatımın şarkıları bunlar.. hergün mutlaka dinlerim 4ünüde.