folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Izdırap Ve İsyan .

Izdırap Ve İsyan .

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fisek
    fisek's avatar
    Erkek

xzxz bunu yazdı:
    -----------------------------
    birkaç pisliğide yanında götür ölmeye kararlıysan , madem silahında varmış birden fazla mermi aldığına eminim ...

tek mermi kalır bazen oda kendine ama çekemezssin işte..

Beni hep kavgalarımdan bildiler...Sevdiğim kız, sevdiğimi bilmeyen kız.Yalnız, çaresiz, belimde tabanca. Sevdiğimden, sevdiğim için kaçtım. Kafanı kaldırıp bi Bak !!! Cennette Cehennemde Bu Dünyada... An gelir Izdırap dolar,İsyanlar Başlar ... Ve An gelir Ölmek İstersin... Namluya bir mermi sürüp Kendine veda Edersin... Parmağın Tetikdetir Ama.. O tetik o kadar ağır gelir ki insana.. Çekemezsin !!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

senin yazinsca cidden guzel, onu yapacak güc az insanda vardir.

la liberte ne meurt jamais.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fisek
    fisek's avatar
    Erkek

7-19 bunu yazdı:

senin yazinsca cidden guzel, onu yapacak güc az insanda vardir.

yazı benim ama bi gün o güç gelirse :S

Beni hep kavgalarımdan bildiler...Sevdiğim kız, sevdiğimi bilmeyen kız.Yalnız, çaresiz, belimde tabanca. Sevdiğimden, sevdiğim için kaçtım. Kafanı kaldırıp bi Bak !!! Cennette Cehennemde Bu Dünyada... An gelir Izdırap dolar,İsyanlar Başlar ... Ve An gelir Ölmek İstersin... Namluya bir mermi sürüp Kendine veda Edersin... Parmağın Tetikdetir Ama.. O tetik o kadar ağır gelir ki insana.. Çekemezsin !!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Efendi
    Efendi's avatar
    Erkek
    Ne Öl Ne De Yanında Götür. Birilerinin Mutlaka İhtiyacı Vardır Sana. Senin De Birilerine ...

Harabat ehlini hor görme Zakir, defineye malik viraneler var...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

hep gülerim eğlenirim desem ne dersin hocam?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

o tetiği çekememenin nasıl bir his olduğunu çok iyi bilirim.Ulan böyle bitmemeli,bitemez derken halen bir mucizenin gelip seni kurtarmasını beklersin.Neden ölüyorum sorusuna bir cevap bulamaz neden yaşadığımı anlamak için yaşayacağım dersin.Zaman geçtikçe tekrar aynı yerde bulursun kendini bir gün,daha doğrusu aynı yerde olduğunu fark edersin.İşte o zaman anlarsın umutlarmış seni yaşatan.Hayatın bir umuttan,bir hayalden ibaretmiş.Artık cevabın hazırdır neden ölüyorum sorusuna çünkü neden yaşadığını anlayamamışsındır.Yine ağır gelir o tetik çekemezsin ama indirip bu sefer yapıcam ulan,ulan bu sefer olacak ! dediğinde kendini kandırdığını çok iyi bilirsin.Kendini kandırabilenler,sorgulamayanlar,gülüp geçenler yaşayabilirmiş bunu anlarsın o zaman ama yine de bir parçan evinin terasında şehir manzarasını gece sessizliğinde izlerken alnına silah dayalı kalır orda hep çünkü bu sefer çekebilirim demek bile bir umuttur.Belki o umut gerçekleşir diye bir parçan hep kalır o manzarada,herşeyi unutmak isteyen...

Yüreğine sağlık hocam.

Troubles'll come & they'll pass
Toplam Hit: 2936 Toplam Mesaj: 17