İzle Ve Yorumla
-
fatX bunu yazdı:
-----------------------------
RaAmLis bunu yazdı:
ulan biz kıza açılamayız adam gidip sırf gırgırına deney olsun diye kızlara laf atıyor hayır bunu geçtim kızların çoğunluguda havada kapıyo cocugu vay anasını arkadas:))))
-----------------------------Hoca bu olayı denesekmi :D Pozitifleri ayırırız, negatifse bak video, kamera, rocco falan saçmalarız? Allah belamızı versin.
-----------------------------Hacım yapma Allah aşkına fake olduğu hiç mi belli değil ? :|
-
Meraclitus bunu yazdı:
-----------------------------o kızıl saçlı kız ne ayak arkadaş.videoyunun son sahnesini 5 kez izlemek zorunda kaldım
-----------------------------Teoman Türkoğlu Şu sondaki kızıl saçlı kıza aşık oldum lan. Admin Allah Rızası için ( Bak Allah'ın adını aldım) o kızın ismini biliyorsan bana özelden bildir!!!. sırf o kızıl saçlı kız için şu videonun sonunu günde 10 kez izliyorum, Admin ne olur :'( ölücem kahrımdan
Pazartesi, 20:09 · 9 kişi ·,:D ne var yahu o kızda bu kadar abartacak.
-
fake, cevaplar önceden hazırlanmış belli, bazı cümleleri duraklamadan söylemenin imkanı yok...
-
Facedeki elemanın yorumu çok tuttum :))
Rocco böyle şeyler yapmaya devam et lütfen, eğlendirirken öğretiyosun ;)
-
MaTRaX bunu yazdı:
fatX bunu yazdı:
RaAmLis bunu yazdı:
ulan biz kıza açılamayız adam gidip sırf gırgırına deney olsun diye kızlara laf atıyor hayır bunu geçtim kızların çoğunluguda havada kapıyo cocugu vay anasını arkadas:))))
-----------------------------Hoca bu olayı denesekmi :D Pozitifleri ayırırız, negatifse bak video, kamera, rocco falan saçmalarız? Allah belamızı versin.
-----------------------------Hacım yapma Allah aşkına fake olduğu hiç mi belli değil ? :|
-----------------------------Yok be hacı şuna bakarsan mesela ilkinden korktum :|
http://www.facebook.com/video/video.php?v=487841145982 (çanta biraz fake gibi evet )
Videoların devamı için : http://www.facebook.com/roccoloji?v=app_2392950137
-
Hahahha koptum ya benim arkadaşım o ikiye bölerim ama elma olamazsın diyen :D
-
bu videoda biri kıza ters yaptı :))
-
sondaki hatuna bittim abi :((
-
nolanded bunu yazdı:
bu videoda biri kıza ters yaptı :))
:D:D:D amk koptum ya :D pezemenge bak kızı dövmediği kaldı :D:D -
videoların hepsi fake
videolardan biri kızın erkeklere sordugu videoda adamın biri kız soruyu sorarken telfon tutuyor sonraki sahnede kamera yaklasıyor elinde cay var bidaha uzaklasıyor elinde telefon:D