İzlediğim En İyi Belgeseller -1 - Ağaç Ev Ustaları
-
Merhabalar,
Son 5 yıldır gecede az 1 tane belgesel izliyorum. Knowhow olarak çok fazla şey kazandım. Bunları sizinle de paylaşmak istiyorum. Belgesel konusunda çok seçiciyimdir. Öğretici olmayan belgesel izlememişimdir ve tavsiye etmeyeceğim. Yıllar önce 1. sezonunu izlediğim Ağaç ev ustaları belgelsellerinden başlamak istiyorum.
Adamlar ağaç üzerine 3 oda bir salon hayal gibi bina dikiyor. Çalışma disiplinleri ve ortaya çıkardıkları yapılar çok güzel. İzlerken orada olmayı hayal ediyorsunuz. İçiniz huzur doluyor. Ayrıca ağaçların ne kadar güçlü olduğunu da burada anlıyorsunuz. Bir dk'sinden bile sıkılmadan izliyorum.
Şuan bulabildiğim 5. Sezon bölümleri aşağıdaki linkten erişebilirsiniz. Sezon ayrımı yapmaya gerek yok istediğiniz bölümü izleyebilirsiniz. Konular bağımlı değil. Diğer sezonları biliyorsanız konu altında paylaşabilirsiniz.
https://www.tlctv.com.tr/program/agac-ev-ustalari
-
Bunu yaparken ağaçlara zarar veriyorlar mı ?
-
PathfindeR00 bunu yazdı
Ağacın tek dalının kırıldığını görmedim ancak ağacın içini oyup demir kazıklar çakıyorlar.
Belgeselde söylediklerine öre ağacı öldürmüyor bu işlem.
-
Kozmos Bir uzay serüveni ve evrenin harikaları belgesellerini de izlemeyenlere tavsiye ederim.
-
Ben sabırsız , sonuca odaklı adamım, son bölümü izleyip eseri görmek yeterli oluyor :-)
-
Son zamanlarda ağaç ustalarından sonra izlediğim tek belgesel var . Tavsiye ederim (Özel Akvaryumlar)
-
tek izlediğim belgesel var oda Ahmak Bilimi :D
kaç yaşındasın sen hee ?
-
zeybekustasi bunu yazdıPathfindeR00 bunu yazdı
Ağacın tek dalının kırıldığını görmedim ancak ağacın içini oyup demir kazıklar çakıyorlar.
Belgeselde söylediklerine öre ağacı öldürmüyor bu işlem.
Canı acımıyor mudur ?
-
arada denk geliyor izliyorum bunun dışında altın peşinde, özel akvaryumlar , ırmak canavarları da güzel gerçi jeremy reyiz jubilesini yaptı eski bölümleri yayınlanıyor mu bilmiyorum
-
ağaç ustalarını beğendiysen, ''havuz ustası'' nı izlemelisin o da çok hoşuna gider.
-
Bunun kutuk ev versiyonu vardi, baya malikane gibi kutuklerden yapiyolardi oda iyiydi baya. Tavsiye ederim, discoveryde cikiyodu sanirim