İzlediğim En İyi Filmler Listesi
-
seyh catch me if you can'i unuttun mu? begen medin mi olayi nedir merak ettim dogrusu
-
pek çoğunu izlemişim, bu arada imdb yerine filmadami.com u öneriyorum liste konusunda kullanmaya başlayın anlayacaksınız
-
Liste çok güzel olmamakla beraber, Bazı muhteşem filmlerde eksik. Misal Fransız Yapım "Koku" , Güney kore yapımı "Oldboy" vs kült lüğe aday fimlerin olmaması gibi... Tabi tarz ve seçim meselesinide göz önünde bulundurmak gerek. Tşkler yinede.
-
yok mu şöyle komedi sever bir mürid o da listesini bir paylaşsın
http://www.filimadami.com/basucu_liste.php?user_id=19757&uname=eslekehl üyelik falan istemez
MaTRiXe tarafından 28/Kas/12 22:44 tarihinde düzenlenmiştir -
MaTRiXe bunu yazdı
yok mu şöyle komedi sever bir mürid o da listesini bir paylaşsın
http://www.filimadami.com/basucu_liste.php?user_id=19757&uname=eslekehl üyelik falan istemez
the big lebowski
-
catch me if you can de fena film değil o da girebilir listeye.
Komedi arayan arkadaşa listemdeki freddy got fingeredi tavsiye ediyorum şiddetle
-
HolyOne bunu yazdı
catch me if you can de fena film değil o da girebilir listeye.
Komedi arayan arkadaşa listemdeki freddy got fingeredi tavsiye ediyorum şiddetle
şeyh daha önce yine senin tavsiyenle izlemiştim o filmi sanırım komedi anlayışımız uyuşmuyor yine de sağol
-
kötü bi liste olmuş bana göre.. zaten kimisi kült filmler(kült film sağlam film demek değildir yine bana göre, sadece çok rağbet gören).. tahribat bence filmden çok anlamıyor :)) yada şöyle desem daha dogru ;
sinema 2 ye ayrılır popcorn film ve harbi film.. bence liste popcorn sineması.
-
Beyler aklıma gelmeyen filmleri siz söyledikce ekliyorum.
3 idiots ve man from earth'ı indiriyorum değerlendirmek icin
MaTriXe: Fredy got fingeredi beğenmediysen sana naked gun önereyim diycem ama o da çok klasik muhtemelen izlemişindir
Bu arada beğenmedim diyeceinize listede olmayan film onerin, oyle festival filmi falan veripde entellik taslamayınız ama =)
HolyOne tarafından 29/Kas/12 00:44 tarihinde düzenlenmiştir -
usta bişi dicem sen kovuldunmu naptın işimi terkettin :D