İzlediğiniz En Güzel Film...
-
h2akan oldboy'u çok az izledim sonunu biliorum sadece ama o filmi aramıştım heryerde vcd'cilerde yok daha doğrusu ben bulamadım.Bulursan we bize yollarsan süper olur.Ama o filmi mutlaka bulucam hatırlattığın iyi oldu.Teşekkür...
-
8mm orda sakallı bi adam iş kulelerine bakarak bir gün sizde yok olacaksınız falan gibi bişi dio o filmmi acaba ?
-
8mm demiş ki;
Kingdom of Heaven. (cennetin krallığı)
Film budur. (Filmi izledikten sonra gerçek müslüman yada dini benimseyen bir insanın nasıl olduğunu göreceksiniz..)
Filmlere para wermekten.Ewlenmeye para kalmadı:).Okuldan buraya geldiğin bi ara o filmi werde izleyelim.Zaten yakında kapı komşusu oluyoz;) -
pardon şu ana kadar izlediğim en komik film türk filmi abi gülmekten karnımıza ağrılar girdi kesin al
gladiator bu da güzel
maskeli beşler bu da çok komik türk filmi -
yüzüklerin efendisinin üstüne tanımam :P
-
the butterfly effect yane kelebek etkisi...
-
Doru senin eşyaları taşıcam birasdan a.q :)
Bu arada ben dondum olm eve ehehe :)) -
gladyatör'ün elazığ wersiyonu.Biliyorum onu Kıllı Ali Yatör diye çewirmişler adını izlemiştim.Hatta Titaniğide çewirmişler onuda izledim.Titanic'in adınıda Tutamiyik diye değiştirmişler yine elazığ wersiyonu:))
-
İnsan haber werir antalyadayız geldik diye dimi a.k.? Taşıda aklın başına gelsin.Akşam doğru ordayım görüşürüz..
-
ewet vur emri harikaydı mutlaka izleyin
Toplam Hit: 11744 Toplam Mesaj: 89