folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İzlediğiniz En İyi Filmler

İzlediğiniz En İyi Filmler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek

İyi akşamlar beyler yine her zamanki gibi saatlerimi film aramakla geçiriyorum ve böyle giderse yine birşey izleyemeden yatıcam iki gün önce donie darkoyu izledim 40dk hiç birşey olmayınca kapattım, dün makas elleri açtım yine dayanadım sonuna kadar bazı filmlerin de baştan bakınca sonu gözüküyor o yüzden izleyemiyorum, izlediğiniz kaliteli filmleri bekliyorum.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek

hocam ne tarz film izlemek istediğini yazsan daha kolay olur.

Converse giyen uzaylı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek

hocam felsefi tercihim yazıcaktım fight club diye herkez yazıyo diye yazmadım :), yalanın icadı, 12 maymun, matrix favorimdir.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    4Senarist bunu yazdı

İyi akşamlar beyler yine her zamanki gibi saatlerimi film aramakla geçiriyorum ve böyle giderse yine birşey izleyemeden yatıcam iki gün önce donie darkoyu izledim 40dk hiç birşey olmayınca kapattım, dün makas elleri açtım yine dayanadım sonuna kadar bazı filmlerin de baştan bakınca sonu gözüküyor o yüzden izleyemiyorum, izlediğiniz kaliteli filmleri bekliyorum.

izleyemeyip kapattığın filmleri yazmasaydın keşke... sona yazdığın o kaliteli filmler lafı çok havada kaldı şimdi. 120 dakkanın 110 dakkası dövüş olunca kaliteli oluyor sanırım senin için :D

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saatci
    muaythaist
    muaythaist's avatar
    Erkek

donnie darko bitince insanda !=?!" şeklinde bir surat ifadesi oluşuyor

"vay anasınııı ne filmmiş nası da çözememişim" ifadesi değil,

"nelabu, bi mantık varmış da ben mi anlamadım acep" şüphesiyle sağı solu süzme bakışı.

yanınızda "vay be ne filmdi şaşırttı, süper konu" falan diyen varsa sallamayın, anlamamak normal, film anlamalık bir film değil zaten.

ama ben sevmiştim, özgün yani :D

Ali Asaf & Elif Dua & Zeynep Sena & Ayşe Zehra'nın Babası
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    muaythaist bunu yazdı

donnie darko bitince insanda !=?!" şeklinde bir surat ifadesi oluşuyor

"vay anasınııı ne filmmiş nası da çözememişim" ifadesi değil,

"nelabu, bi mantık varmış da ben mi anlamadım acep" şüphesiyle sağı solu süzme bakışı.

yanınızda "vay be ne filmdi şaşırttı, süper konu" falan diyen varsa sallamayın, anlamamak normal, film anlamalık bir film değil zaten.

ama ben sevmiştim, özgün yani :D

yeni filmi var o elemanın

http://www.imdb.com/title/tt2316411/?ref_=nv_sr_1

sonunda yine !=?! ifadesi oluşturuyor :D adamın tarzı belli

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek
    ultrAsker bunu yazdı
    4Senarist bunu yazdı

izleyemeyip kapattığın filmleri yazmasaydın keşke... sona yazdığın o kaliteli filmler lafı çok havada kaldı şimdi. 120 dakkanın 110 dakkası dövüş olunca kaliteli oluyor sanırım senin için :D

tabikideee 

:)

S0KR4T3S tarafından 10/Eki/14 19:53 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

donie darko yu 40 dk bişey olmayınca kapattım dedikten sonrasını okumadım kusura bakma :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turania
    Turania's avatar
    Erkek

yeni bi film var the giver diye ben beğendim ...

Söyleyin eşe dosta herşeyden vazgeçer, Vatan'dan vazgeçmeyiz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek
    4Senarist bunu yazdı

hocam felsefi tercihim yazıcaktım fight club diye herkez yazıyo diye yazmadım :), yalanın icadı, 12 maymun, matrix favorimdir.

naked güzeldi

edit: stay de iyidir

nurulmac11 tarafından 10/Eki/14 20:17 tarihinde düzenlenmiştir

black implies white, self implies other, life implies death.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/Forum-Sinema-Filmleri-Oneri-Ve-Bilgi-2-199293/

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
Toplam Hit: 4948 Toplam Mesaj: 37