İzlediğiniz En İyi Filmler
-
İyi akşamlar beyler yine her zamanki gibi saatlerimi film aramakla geçiriyorum ve böyle giderse yine birşey izleyemeden yatıcam iki gün önce donie darkoyu izledim 40dk hiç birşey olmayınca kapattım, dün makas elleri açtım yine dayanadım sonuna kadar bazı filmlerin de baştan bakınca sonu gözüküyor o yüzden izleyemiyorum, izlediğiniz kaliteli filmleri bekliyorum.
-
hocam ne tarz film izlemek istediğini yazsan daha kolay olur.
-
hocam felsefi tercihim yazıcaktım fight club diye herkez yazıyo diye yazmadım :), yalanın icadı, 12 maymun, matrix favorimdir.
-
4Senarist bunu yazdı
İyi akşamlar beyler yine her zamanki gibi saatlerimi film aramakla geçiriyorum ve böyle giderse yine birşey izleyemeden yatıcam iki gün önce donie darkoyu izledim 40dk hiç birşey olmayınca kapattım, dün makas elleri açtım yine dayanadım sonuna kadar bazı filmlerin de baştan bakınca sonu gözüküyor o yüzden izleyemiyorum, izlediğiniz kaliteli filmleri bekliyorum.
izleyemeyip kapattığın filmleri yazmasaydın keşke... sona yazdığın o kaliteli filmler lafı çok havada kaldı şimdi. 120 dakkanın 110 dakkası dövüş olunca kaliteli oluyor sanırım senin için :D
-
donnie darko bitince insanda !=?!" şeklinde bir surat ifadesi oluşuyor
"vay anasınııı ne filmmiş nası da çözememişim" ifadesi değil,
"nelabu, bi mantık varmış da ben mi anlamadım acep" şüphesiyle sağı solu süzme bakışı.
yanınızda "vay be ne filmdi şaşırttı, süper konu" falan diyen varsa sallamayın, anlamamak normal, film anlamalık bir film değil zaten.
ama ben sevmiştim, özgün yani :D
-
muaythaist bunu yazdı
donnie darko bitince insanda !=?!" şeklinde bir surat ifadesi oluşuyor
"vay anasınııı ne filmmiş nası da çözememişim" ifadesi değil,
"nelabu, bi mantık varmış da ben mi anlamadım acep" şüphesiyle sağı solu süzme bakışı.
yanınızda "vay be ne filmdi şaşırttı, süper konu" falan diyen varsa sallamayın, anlamamak normal, film anlamalık bir film değil zaten.
ama ben sevmiştim, özgün yani :D
yeni filmi var o elemanın
http://www.imdb.com/title/tt2316411/?ref_=nv_sr_1
sonunda yine !=?! ifadesi oluşturuyor :D adamın tarzı belli
-
ultrAsker bunu yazdı4Senarist bunu yazdı
izleyemeyip kapattığın filmleri yazmasaydın keşke... sona yazdığın o kaliteli filmler lafı çok havada kaldı şimdi. 120 dakkanın 110 dakkası dövüş olunca kaliteli oluyor sanırım senin için :D
tabikideee
:)
S0KR4T3S tarafından 10/Eki/14 19:53 tarihinde düzenlenmiştir -
donie darko yu 40 dk bişey olmayınca kapattım dedikten sonrasını okumadım kusura bakma :)
-
yeni bi film var the giver diye ben beğendim ...
-
4Senarist bunu yazdı
hocam felsefi tercihim yazıcaktım fight club diye herkez yazıyo diye yazmadım :), yalanın icadı, 12 maymun, matrix favorimdir.
naked güzeldi
edit: stay de iyidir
nurulmac11 tarafından 10/Eki/14 20:17 tarihinde düzenlenmiştir -