İzlemeye Değer Tv Programları
-
Thelordmax bunu yazdı:
-----------------------------
Tek geçerim !

-----------------------------VİVA YALÇIN ABİ
Yalçın Abi RULZ
-
İzdivaç
-
ben artık izlemiyorum tv
-
habertürk - sansürsüz
bloomberg - kelime oyunu
:)
-
evdeysem televizyon öyle ya da böyle açıktır , işim gereği sürekli şehir dışında otellerdeyim ordada tv açıktır hep ama niye izlerim neyi takip ederim derseniz koca bir hiç :) tek başıma sıkıldığımdan bir ses olması için zannediyorum.
Kitap okuyun çok daha zevkli bir aktivite insanın hayatında hiçbir şey bulamıyorsanız işiniz ile ilgili bir kitap okuyun tv gene açık olsun ama kitap okuyun fena bişi..
Arada bir deneyin bilgisayarı falan atın bir kenara KİTAP okuyun...
-
CihanDAR bunu yazd1:
o programa en fazla 3 kere göz atmışımdır. hakkaten seviyesiz hocam skiciyiz.biz falan diye kahkahalar atıyorlardı son baktığımda
bizim kültürümüzde yok o adamın yeri
televizyon yayınlarının her yerinden kültür fışkırıyor millet evlilik hayatını televizyona taşıyor kim kiminle nerede
vuruşmuş millet onu dinliyorda bir medya kralımı kaldı hocam kültüründe yeri olmayan?
-----------------------------milletten örnek vermişsinde hocam bu millette hiç mi iyiler yok soruyorum size.
medya halkın özünü tam yansıtmıyor sürekli bir taarruz var milli değerlerimize şehit haberleri 10 sn bile sürmüyor artık asimile olmuş bir kaç gurubun ne yaptığı kimle neler çevirdiği bizi ilgilendirmemeli .
-
gokcan bunu yazdı:
CihanDAR bunu yazd1:
S1n1rlar Aras1nda Banu AVAR
ayr1ca medya kral1 neymi_ seviyesiz adamlar ne zaman izlenmeye deer oldu
hocam merakim için kusura bakma kaç senedir okan i izliyorsun
-----------------------------düzen:yazı konusu anlaşıldı hocam