İzleyen Şoktan Şoka Girdi
-
TheColtfire bunu yazdı:
-----------------------------Nasil adamsiniz adamin evlat acisindan ici yaniyor..O cem ibnesini koruyan serefsizler babanin susmasi icin kanli testere yollamis..
Siz babanin show yaptigini dusunuyorsunuz..Adam resmen para tuzagini dusup adini kirletti bukadar..
-----------------------------
imzan için amin diyorum... -
TheColtfire bunu yazdı:
-----------------------------Nasil adamsiniz adamin evlat acisindan ici yaniyor..O cem ibnesini koruyan serefsizler babanin susmasi icin kanli testere yollamis..
Siz babanin show yaptigini dusunuyorsunuz..Adam resmen para tuzagini dusup adini kirletti bukadar..
Ya bırak hoca yaa TÜrkiyede işlenen cinayet bu mu adamın oğlunu öldürmüş herifin 3. yılı 20 yıl dolunca tekrar gelcek ülkeye kimsenin gıkı çıkmayacak. O adam oğlunu sevmiyo muydu?O zaman o da cıksın programlara oğlumu öldürdü desin bi de onun oğlunu öldüren adam foto cektirip Türkiyeye yolluyo daha acı değil mi?
-
HaYVaN bunu yazdı:
Hepimiz cem garipoğluyuz :S
Hayvanlaşma o kadar =P xD -
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Enteresaaan. :)
Çok enterasan cem gariopoğlu açılımı istiyoruz -
fifsonic bunu yazdı:
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Enteresaaan. :)
Çok enterasan cem gariopoğlu açılımı istiyoruz
-----------------------------Açılım Demişken Ramazan Açılımıda İstiyok, Yahu Gündüzleri Çayhaneler, lokantalar Kapalı, İnananı var İnanmayanı Var yolcusu var, Hastası var, Bu ne yahu Saygımı yani, Ramazana saygı ise Sorun, Çekersin Perdeni Hizmete devam edersin dimi. :)
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------ulann:D allah belanı vermeye:D
konuya gelirsek herkes söyleyebilr show die..
adamı bu hale medya getirdi.. zaten sarsılmıs bi durumda ne yapacağnı iyice sapıttı zawallı...
-
mortyr516 bunu yazdı:
-----------------------------İşte en büyük showunu yaptı sonunda. Yeteri kadar parayı aldı. Yaktım dediği parayı kesin bir yere saklamıştır. Bütün ibr yıl boyunca reklam yaptı. Eğer kızını bu kadar sevseydi saat sabahın 4 " ünde döndüğünde kızının bacaklarını kırardı.
Cem Garipoğlu kim biz bilmiyoruz diyolar. Sen kızının tanımadığın adamın yanında saat 4"e kadar durmasına izin verebiliyor musun?
Sonuna kadar tanıyolardı ki buna izin veriyolardı (Zengin damat ayakları.)
Adam Uğur dündar veya Ali Kırcadan dünyanın parasını alcak sonrada kayıplara karışacak... Bu kadar basit bizimkilerde saf...
kız kız arkadaşıma gidiyorum dese arkadaşınıda ayarlasa ailesinin nereden haberi olacak iyice bok atın sizde nereden nemalanıyorsunuz anlamıyorum
-
SeRDaR bunu yazdı:
mortyr516 bunu yazdı:
-----------------------------İşte en büyük showunu yaptı sonunda. Yeteri kadar parayı aldı. Yaktım dediği parayı kesin bir yere saklamıştır. Bütün ibr yıl boyunca reklam yaptı. Eğer kızını bu kadar sevseydi saat sabahın 4 " ünde döndüğünde kızının bacaklarını kırardı.
Cem Garipoğlu kim biz bilmiyoruz diyolar. Sen kızının tanımadığın adamın yanında saat 4"e kadar durmasına izin verebiliyor musun?
Adam Uğur dündar veya Ali Kırcadan dünyanın parasını alcak sonrada kayıplara karışacak... Bu kadar basit bizimkilerde saf...
kız kız arkadaşıma gidiyorum dese arkadaşınıda ayarlasa ailesinin nereden haberi olacak iyice bok atın sizde nereden nemalanıyorsunuz anlamıyorum
Lan senin kızın var sayıalım kız arkadaşından saat 4 te dönse naparsın ?? -
sikilmiş götün davası olmas arkadaş
-
mortyr516 bunu yazdı:
SeRDaR bunu yazdı:
mortyr516 bunu yazdı:
Lan senin kızın var sayıalım kız arkadaşından saat 4 te dönse naparsın ??
önce adam gibi konuşmayı öğren artistlik yapma babanın oğlu yok karşında lan lı lunlu konuşuyorsun edepli ol konuya gelince bir şey yapmam ne yapacağım olabilir ben doğal karşılıyorum kız arkadaşına gittiyse gerçekten bundan gerçekten eminsem o kız arkadaşınıda çok çok iyi tanıyorsam olabilir