folder Tahribat.com Forumları
linefolder Ulaşım Araçları ve Seyahat
linefolder İzmir & Aydın Hangisini Tercih Edersiniz ?

İzmir & Aydın Hangisini Tercih Edersiniz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baracuda81
    baracuda81's avatar
    Erkek
    ProBilisim bunu yazdı
    SHaDeWRoX bunu yazdı

Öneriler için teşekkür ederim fakat tercihi Aydından yana kullanacağız bakalım . Çünkü 2014 teki izmir ile şimdilki izmir arasında çok fark var git gide yaşanmaz biz hal alıyor trafik olsun kalabalıklaşma zaten faktör çok göç alıyor. Otobandan Aydın İzmir 1 saat bile sürmüyor hem izmirin güzelliklerinden yararlanırsın hemde izmir kadar pahalı olmaz ve kalabalık olmaz diye düşündüm.

Doğru bir karar vermişsin. izmirin 2-3 güzel semti var inkar edilemez. fakat  izmir genel anlamda pis bir şehir. her türlü pislik var. nerde evden kaçan veya raydan çıkan ipsiz sapsız var  tahmin edersinki 1. adresleri izmirdir. insanlarının %70i kültürsüz ve cahil..  göç almasınında etkisi büyük. belediyecilik ve iş imkanları vasat. 

İzmir'de ne kadar süre yaşadın ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    warlife
    warlife's avatar
    Erkek

Kendi evini alabileceksen veya 1200 üstü kira verebileceksen(para biriktiremezsin) işin eve yakın olacaksa hiç düşünme / gerçekler bunlar

diyalektik için kesin, mutlak hiç bir şey yoktur..Her şeyin bir geçmişi vardir ve bir geleceği olacaktır. Her şey bir kez bulunduğu yerde her zaman icin kesin olarak bulunmaz, ve o bugünki o,kesin ve son değildir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Paran ne kadar çoksa insanın o kadar az olduğu yere gideceksin. Musk ı örnek al adam parası olduğu için mars a gitmeye çalışıyor.

Daha zenginsen aydın, daha fakirsen izmir. çok açsan istanbul esenler, yarı açsan anadolu yakası kaynarca, ölüyorum açlıktan bitiyorum radyasyonda bile yaşarım diyorsan tuzla deri sanayi osb tarafları yada kocaeli dilovası.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Baturay_Turkmen
    Baturay_Turkmen's avatar
    Erkek

Muğla :))

Ne Mutlu Türk Doğana..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

@narkozMRT neredesin :(

...said addicted.