İzmir & Aydın Hangisini Tercih Edersiniz ?
-
ProBilisim bunu yazdıSHaDeWRoX bunu yazdı
Öneriler için teşekkür ederim fakat tercihi Aydından yana kullanacağız bakalım . Çünkü 2014 teki izmir ile şimdilki izmir arasında çok fark var git gide yaşanmaz biz hal alıyor trafik olsun kalabalıklaşma zaten faktör çok göç alıyor. Otobandan Aydın İzmir 1 saat bile sürmüyor hem izmirin güzelliklerinden yararlanırsın hemde izmir kadar pahalı olmaz ve kalabalık olmaz diye düşündüm.
Doğru bir karar vermişsin. izmirin 2-3 güzel semti var inkar edilemez. fakat izmir genel anlamda pis bir şehir. her türlü pislik var. nerde evden kaçan veya raydan çıkan ipsiz sapsız var tahmin edersinki 1. adresleri izmirdir. insanlarının %70i kültürsüz ve cahil.. göç almasınında etkisi büyük. belediyecilik ve iş imkanları vasat.
İzmir'de ne kadar süre yaşadın ?
-
Kendi evini alabileceksen veya 1200 üstü kira verebileceksen(para biriktiremezsin) işin eve yakın olacaksa hiç düşünme / gerçekler bunlar
-
Paran ne kadar çoksa insanın o kadar az olduğu yere gideceksin. Musk ı örnek al adam parası olduğu için mars a gitmeye çalışıyor.
Daha zenginsen aydın, daha fakirsen izmir. çok açsan istanbul esenler, yarı açsan anadolu yakası kaynarca, ölüyorum açlıktan bitiyorum radyasyonda bile yaşarım diyorsan tuzla deri sanayi osb tarafları yada kocaeli dilovası.
-
Muğla :))
-
@narkozMRT neredesin :(