İzmir / Narlıdere De Yedek Subaylık Sınavına Girecekler?
-
Sınava girmiyorum ama sınavdan sonra bi kaynaşma yaparız diyosanız gelirim (=
-
ismailca bunu yazdı:
-----------------------------
DJ_Alper bunu yazdı:
coLin bunu yazdı:
Ege ordu. Hey gidi günler. Alper nizamiye girişine gelince karşında düm düz uzun bir yol göreceksin. Heh işte o yolun 100 metre solunda bendeniz askerlik yaptım :)
-----------------------------eyvallah anarım senide :)
-----------------------------narlıdereden aşşağı seferihisar var. oradan geçersen benide an la :D. geçici 75 gün askerlik yaptım oradada.
-----------------------------aşşagısımı hong :)) yukarısı desek suna narlıdere - guzelbahçe - Bademler - seferihisar - ürkmez - gümüldür - aydin :)
-
HoLyCat bunu yazdı:
ismailca bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
coLin bunu yazdı:
Ege ordu. Hey gidi günler. Alper nizamiye girişine gelince karşında düm düz uzun bir yol göreceksin. Heh işte o yolun 100 metre solunda bendeniz askerlik yaptım :)
-----------------------------eyvallah anarım senide :)
-----------------------------narlıdereden aşşağı seferihisar var. oradan geçersen benide an la :D. geçici 75 gün askerlik yaptım oradada.
-----------------------------aşşagısımı hong :)) yukarısı desek suna narlıdere - guzelbahçe - Bademler - seferihisar - ürkmez - gümüldür - aydin :)
-----------------------------? aşşağısı tabi seferihisar kuşadasına doğru kalmıyormu bak bakayim haritaya.. :D
-
ben bilmiyom aşağımı yukarımı :)) tek benmi giriyom sınava orda?
-
yukarı :)
ayın 2 sinde sınava gireceğim yokmu ya kimse
-
Samsun sıhhıye okulunda sınava girip ardından teslim oluyorum ben. yani sınavla beraber acemilik başlıyor bizim. Allah yardımcımız olsun :) Salı günü çıkıyorum memleketten.
-
allah yardımcınız olsun arkadaşlar :D ne diyim askeriyenin içine girince daha iyi anlarsınız ;)
ama bana sövmeyin
-
bende acemilik narlıderede yaptım kurslar taburu jenerator bolugu :D şimdi ise mamaktayım barış gücü yakında afganistaan gidiyorum :) ziyaretime beklerim :D