folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İzmir Bornova'dan Yardımcı Mürid ?

İzmir Bornova'dan Yardımcı Mürid ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

Müridler acil bir durum için İzmir veya bornova yakınlarından Mürid arıyorum. Olanlar yardımcı olmak isteyenler yazarsa sevinirim çok özel bir mesele

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

hocam ne gıbı ısın var alsancaktaım yardımcı olabılırım 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

hocam. Teyzem kaçtı 2 aydır kayıp. İzmirde tarım müdürlüğünde çaycı olarak çalıştığını iddaa ediyor. Telefonla arayıp uyandırmak istemiyoruz. Hani oralarda bir mürid warsa yardımcı olacak çok sevinirim ya. arkasında 12 yaşında oğlunu bıraktı babası yok durum acınası.

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

merkez tarım mudurlugunde mı unıversıte caddesınde ,dur bakalım hocam ben gıdebılırım ıslerım var bıraz ama car bakabılırım ,telefon numarası vardır aslında nette tarım mudurlugunun oradan ırtıbata gecılebılır aslında ama 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

çalışanlar hakkında bilgi vermiyorlar ustam ya birde sadece il müdürlüğünün numarasına ulaştım.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

zıpla !

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek
    2 aydır kayıpsa bu kadar önemli meselede sizin İzmir'e gelip bakmamanızın sebebi ne? Bir de İzmir Tarım Müdürlüğü dediğin yerin Bornova'da olduğunu nereden biliyorsun?

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

netten araştırdım buldum. Ben gidemiyorum ailevi biraz karışık :S

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bloodmage
    bloodmage's avatar
    Erkek

Hocam numaranı pm at yarına bir arkadaşı yönlendiririm durum ciddiyse... Ayrıca tarım il müdürlüğündende bağlantılarım var... Bir şekilde yardımcı olurum yarın.

İndia İndia !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

konu silinebilir bugün itibari ile geri döndü.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek

Shephard bunu yazdı:
    -----------------------------

konu silinebilir bugün itibari ile geri döndü.

-----------------------------

nerdeymiş hoca?

Toplam Hit: 1952 Toplam Mesaj: 14