İzmir Bornova'dan Yardımcı Mürid ?
-
Müridler acil bir durum için İzmir veya bornova yakınlarından Mürid arıyorum. Olanlar yardımcı olmak isteyenler yazarsa sevinirim çok özel bir mesele
-
hocam ne gıbı ısın var alsancaktaım yardımcı olabılırım
-
hocam. Teyzem kaçtı 2 aydır kayıp. İzmirde tarım müdürlüğünde çaycı olarak çalıştığını iddaa ediyor. Telefonla arayıp uyandırmak istemiyoruz. Hani oralarda bir mürid warsa yardımcı olacak çok sevinirim ya. arkasında 12 yaşında oğlunu bıraktı babası yok durum acınası.
-
merkez tarım mudurlugunde mı unıversıte caddesınde ,dur bakalım hocam ben gıdebılırım ıslerım var bıraz ama car bakabılırım ,telefon numarası vardır aslında nette tarım mudurlugunun oradan ırtıbata gecılebılır aslında ama
-
çalışanlar hakkında bilgi vermiyorlar ustam ya birde sadece il müdürlüğünün numarasına ulaştım.
-
zıpla !
-
2 aydır kayıpsa bu kadar önemli meselede sizin İzmir'e gelip bakmamanızın sebebi ne? Bir de İzmir Tarım Müdürlüğü dediğin yerin Bornova'da olduğunu nereden biliyorsun?
-
netten araştırdım buldum. Ben gidemiyorum ailevi biraz karışık :S
-
Hocam numaranı pm at yarına bir arkadaşı yönlendiririm durum ciddiyse... Ayrıca tarım il müdürlüğündende bağlantılarım var... Bir şekilde yardımcı olurum yarın.
-
konu silinebilir bugün itibari ile geri döndü.
-
Shephard bunu yazdı:
-----------------------------
konu silinebilir bugün itibari ile geri döndü.
-----------------------------nerdeymiş hoca?