İzmir De Güzel Havuzlar ?
-

-
c0der bunu yazdı:
-----------------------------
ben kuğu 1 deyim, sports internationala üyeliğim var benim üyeliğimden faydalanabilirsin fakat 50 TL ücret talep ediyorlar sabahtan akşama kadar bütün hizmetlerden faydalanabilirsin :)
-----------------------------evet orayı inceledim harika biyer :) 50 tl biraz fazla benim için..ama yinede gitmek istersem ulaşırım sana şimdi olmasa da ilerde belki olur :)) sağol :)
-
gumusservi bunu yazdı:
c0der bunu yazdı:
ben kuğu 1 deyim, sports internationala üyeliğim var benim üyeliğimden faydalanabilirsin fakat 50 TL ücret talep ediyorlar sabahtan akşama kadar bütün hizmetlerden faydalanabilirsin :)
-----------------------------evet orayı inceledim harika biyer :) 50 tl biraz fazla benim için..ama yinede gitmek istersem ulaşırım sana şimdi olmasa da ilerde belki olur :)) sağol :)
50 tl bı havuz ıcın bıras pahalı ama 2 -3 arkadas 50 tl koysanız zaten denız dıbınız 1 saatlık yol cekersınız kumsala :D -
gumusservi bunu yazdı:
evet balçovadaki su parkı çok güzel dir daha önce gittim bikaç kez.. fiyatlara baktım fena değil gidilebilir :)) tek sorun yol çok uzun işte..mavişehirde bi havuz daha buldum ama ulaşamıyorum biraz lüks biyer zaten..
aslında en güzeli deniz de napalım.. :))
@pikacu yüzmek kadar güzel bişey yok bence kır zincirleri.. :))
Balçova aqua parkın üzerine tanımam , şimdi kaydıraklarıda değişti, daha güzel oldu eskisine nazaran.
Dediğin gibi deniz en iyisi, en iyi zamanda tam şu aralar, Ilıca ve Çeşme / Boyalık sahilleri yemede yanında yat :)
Şiddetle tavsiye ederim :) -
C_e_Z_a bunu yazdı:
gumusservi bunu yazdı:
evet balçovadaki su parkı çok güzel dir daha önce gittim bikaç kez.. fiyatlara baktım fena değil gidilebilir :)) tek sorun yol çok uzun işte..mavişehirde bi havuz daha buldum ama ulaşamıyorum biraz lüks biyer zaten..
aslında en güzeli deniz de napalım.. :))
@pikacu yüzmek kadar güzel bişey yok bence kır zincirleri.. :))
Balçova aqua parkın üzerine tanımam , şimdi kaydıraklarıda değişti, daha güzel oldu eskisine nazaran.
Dediğin gibi deniz en iyisi, en iyi zamanda tam şu aralar, Ilıca ve Çeşme / Boyalık sahilleri yemede yanında yat :)
Şiddetle tavsiye ederim :)
-----------------------------evet bende tavsiye ederim..yaz bitmeden gidicem inş..olmadı ramazandan sonra artık :)) balçova ya gidicez 2 kardeş..orası da grupla güzel ama neyse bakalım..
-
Basmane Meydanı
-
izmir gibi yerdesin havuzlar pek hijyen deyildir deniz daha iyi deyilmi sadece bir fikir