İzmir De İş Arıyorum
-
aynı işi ben istanulda arıyorum.. üniversiteyi uzattım aralarda sınavlara gidip gelecem o kadar... sök tak format arıza tespit falan işten anlayan ev kullanıcısıyım.. pm pls
eski üye arıyosanız 2005 aq :D
yunusdogan tarafından 25/Eyl/14 17:53 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam merhaba fazla bi getirisi olmaz ama iş ayarlayabilirim sana arefe gününe kadar yapılması gerekiyo. bi pm at istersen konuşalım
-
Zodiac bunu yazdımfatihbodur bunu yazdı
Ulan ne biçim adamlarsınız.. Açık kuralları okuyun bi önce.. Siz TBT nin ne olduğunu anlamamışsınız. Burada eski üye yeni üye ayrımı yok. herkes eşit. çocuk güzelce iş arıyorum demiş, kötü birşey dememiş. Yardım edebiliyorsanız edin, edemiyorsanız kimse size zorla post atın demiyor.
lan bodur kimse eski üye yeni üye ayrımı yapmadı götünden anlayıp cins cins konuşup insanın şalterini attırma, kimsenin zorla post attığı yok yırtık dondan çıkar gibi araya girip kendi kendine ziziz eden sensin konuyu açan müritin geçtiği yoldan bende zamanında geçip burda böyle başlık açtığım ve sonuç alamadığım için yazdım beni durduk yere banlattırma ağzımı bozdurma işine bak,
@mfatihbodur eski yeni mevzusu degil onun tafrasi. is bulmak icin mi uye oldun diyor elemana. hani yeni uye olup; merhaba demeden bisey pazarlamaya calisan tipler gibi menfi ve acele..
neyse o muritte aciklamis boyle denk geldi ilk konu diye..
@zodiac forumda is bulan muritlerde oldu, sana denk gelmemistir. belki sanada bir is cikar bu konu vesilesiyle .P