İzmir Dikili Konut Fiyatları Bilgisi
-
hipokondriyak bunu yazdıadamhakli bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdı
dikiliyi siktiret çandarlıdan al
Headshot işte böyle bişi :))
bana sorarsan seferhısar tarafları daha guzel ama boyle yazlık anlayısı bana ters gelıyor denız goren bıryerden denıze 30 dk uzaklıkta fılan bır koyden fılan bır yer tutabılır ınsan aslıdna
yazlıgın cok bır anlamı yok denıze bıle gıtmıyor ınsan ha yılda 1 hafta 10 gun tatılın olur gelıp otururur dınlenırım dıyorsan da cok ta mantıklı degıl yazlık alacagın paraya her yıl baska yere gıdersın en kapsamlı sekılde tatıl yapar gezersın
Mevzu farklı yerlere kayacak ama şöyle yapılabilr.Ortalama aylık 750 liradan evi kiraya verseniz yolda 9.000 tl para yapar.
Yılda 1 ay tatil yapan birisi için söylüyorum denize sıfır full eşyalı aylık kiralık evler 2.000 tl civarında gidiyor. 2.000 tl oraya veriyorsunuz 7.000 tl size kar kalıyor.İster o 7.000 lira ile kredinizi ödeyin ister farklı şehirlerde tatil yapın derim.Yazlık aldığınız zaman eş dost akraba herkes evi isteyecek mal için kötü olmamak adına vereceksiniz mecburen.Verdiğiniz zaman 3 yıl geçecek bir bakmışsınız ki eşyalar eskimiş kırılmış dökülmüş kimden para isteyeceksiniz? Herkes 10 15 gün kaldım benmi eskittim diyecek para isteyemeyeceksiniz.
Ama yaz olur ben 7 8 ay kalırım diye düşünenler için yazlık çok güzel elbette
-
hipokondriyak bunu yazdıadamhakli bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdı
dikiliyi siktiret çandarlıdan al
Headshot işte böyle bişi :))
bana sorarsan seferhısar tarafları daha guzel ama boyle yazlık anlayısı bana ters gelıyor denız goren bıryerden denıze 30 dk uzaklıkta fılan bır koyden fılan bır yer tutabılır ınsan aslıdna
yazlıgın cok bır anlamı yok denıze bıle gıtmıyor ınsan ha yılda 1 hafta 10 gun tatılın olur gelıp otururur dınlenırım dıyorsan da cok ta mantıklı degıl yazlık alacagın paraya her yıl baska yere gıdersın en kapsamlı sekılde tatıl yapar gezersın
kesinlikle katıldığım önerme.
adam istanbulda oturuyor, senede 15 -20 gün izni var, sırf yılda bir izine gitmek için bodrum/marmaris den yazlık alıyor. elbette paran varsa istediğini yapabilirsin ama çok mantıksız. senede 15 gün izin için 300-400 bin verilip ev almak çok aklı selim bir davranış gibi gelmiyor. Öte yandan bir insan tatil için sürekli yazlığa gitmez kısa bir izin süresinde başka yerleride görmek isteyebilir..
Ama istanbula yakın yerlerde yazlık daha mantıklı durabiliyor.
EmiRReiS tarafından 25/Nis/17 13:57 tarihinde düzenlenmiştir