İzmir Ege Üniversitesi Hastanesi Randevu Alabilmek
-
OCEANUS bunu yazdıaLman bunu yazdıOCEANUS bunu yazdıaLman bunu yazdı
üniversitesi hastanesine gidersen babayı yediğinin resmidir 1 sene cıkamazsın a.q o hastaneden. Ben sana Basmane Şifayı öneririm . Git işini bitir kafan rahat olsun ..
olmadı başka bir hastaneye giderim uğraşılmaz yani bu rezillik ile
bu arada neden basmane ?
bir çok sorunu hallettiler benim adıma .Doktorları Çok iyi tavsiye ederim.
ben GSS yani genel sağlık sigortası ödüyorum muayene olmak bana ne kadara patlar sence ?
özel hastane ücretini peşinen girişte alır orasını telefon açıp soracaksın, eczaneden de 8 lira tahsil ederler.
ayrıntı bi hastalık için gitmeyeceksen üniversite hastanelerine gitmeni tavsiye etmem, zira asistan tahlil alacak hocasına soracak ya da sormacak yollayacak vs. hiç olmazsa bi uzmana gider işini halledersin. Geçmiş olsun.
Memento_mori tarafından 25/Haz/13 12:19 tarihinde düzenlenmiştir -
Üni hastaneleri dert amk dert
-
Arkadaşlar hayırlısı ile aldım :) resmen saniyeler oynuyor o derece diyebilirim.
Sisteme giriş yaptıktan sonra bir ileri bir geri saylarda dolaştım durdum o ekran geldiği gibi randevu al butonuna tıkladım işlem tamam
internetten alınan sıranın bir önceliği yoktur diyor yarın saat 08:00 10:00 saatleri arası Randevu talep ettiğiniz birimden aldığınız, kayıt sırası geçerlidir. yazıyor.
Gidenleriniz biliyordur yarın hastaneye gittiğimde tekrar mı sıra alıyoruz arkadaşlar :)
valla öyle böyle gidip bekleyecem yapacak bişey yok bir kaç doktordan öneri almıştım üniversiteye git demişlerdi
-
hangi bölüme gitcen söyle belki yardımcı olabilirim
edit: son mesajı görmemısım almıssan hayırlı olsun
drexler tarafından 26/Haz/13 00:39 tarihinde düzenlenmiştir -
öncelikle hayırlı olsun sonra geçmiş olsun diyeyim.
ben bir gittim ege tıbba tam 6 ay süründüm girmediğim test yok proflar her şeyi inceliyor tabi bu süreçte kalp delikliğinden kansere kadar bir çok teşhis konsada en sonunda birşeyim olmadığına konsey karar kıldı :D
umarım kimsede bu kadar berbat şeyler olmaz :)
neten sıra alamayanlar, içerden sıra alabiliyor ama çok erkenden kuyruğa girmen gerek.
edit//
evet netten sıra alma hakkın kazandın birde oradan sıra alacaksın hacım.
zeybekustasi tarafından 26/Haz/13 01:01 tarihinde düzenlenmiştir -
zeybekustasi bunu yazdı
..
ben bir gittim ege tıbba tam 6 ay süründüm girmediğim test yok proflar her şeyi inceliyor tabi bu süreçte kalp delikliğinden kansere kadar bir çok teşhis konsada en sonunda birşeyim olmadığına konsey karar kıldı :D
...Hocam bu dediğin bana da çok tanıdık geldi nedense :) Ama Ege Tıp için değil, hemen hemen hepsi böyle :)
Küçükken doktor boğaz kültürü yaptırmadan yanlış antibiyotik vermiş, cildimde garip lekeler çıkmıştı. Sedeften tutun romatizmaya kadar teşhis yelpazesine sahip oldum bir anda :) 15 gün sadece sabah, 15 gün sadece akşam, 15 gün de sabah akşam olmak üzere 60 posta penisilin yemiştim o yaşta :P
Allah kimsenin sağlığını almasın da doktorların eline düşürmesin inşallah :)
-
sağlık bakanlığının puştluğu
ssklısı bağkurlusu yeşil kartlısı üniversite hastanesine gidemiodu
sadece emekli sandıklılar gidebiliodu
değiştirdiler ipini koparan üniversite hastanesine gitmeye başladı
sonra böyle oldu zor alırsın randevu hocam akpye söv belki sinirin geçer :)