folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İzmir Foça Ya Düştüm Kısa Dönem Olarak Yorumlarınız

İzmir Foça Ya Düştüm Kısa Dönem Olarak Yorumlarınız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakan363
    Hakan363's avatar
    Erkek

ben daha askerlik yapmadım da tecilliyi. Bütün arkadaşlarım gitti. Türkiye'de böyle eğitimiyle meşhur 2-3 yer bunlardan birisi de Foça. İçersinde bir tepe varmış. Tepeye sürünerek çıkıp geri geliyorduk diyor. Tepe de bilmem ne yazıyor falan diyorlardı. Kısa dönem olman neyi değiştirir ama bilmiyorum :D   Allah askerimize kolaylık versin.

www.dunyadailkler.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

acemilik zor geçecektir. orada belki bi' kaç dayak olayına denk gelebilirsin, korkma, herkes seninle eşit koşullarda oraya gidiyor. komutanlarının dediklerini yap.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

sanırım o tepeye *arrak tepe diyorlar çünkü her sabah 40 kg techizatla kosarak o tepeye çıkarıyorlarmış izmirin sıcağında.

HolyOne tarafından 11/Ağu/12 12:41 tarihinde düzenlenmiştir

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

sikecekler hoca seni :D

Merhabaaaaa
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

shawn da orda yaptıydı. anlatıyo eşek gibi çalıştırıyolar diye. adamlara kaldırım taşı döşetmişler :D

bu arada harbiden karı kız ne alaka lan. adam g*t korkusundan bahsediyo, karı kız demişsiniz.

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Selanikli
    Selanikli's avatar
    Erkek
    azrak bunu yazdı

Acemi : yenifoça Usta : Foça kısa dönem er jandarma. pazar teslim oluyorum daha önce askerlik yapan var mı nasıl bi yer

hocam kısaca kolay girsin demek istiyorum acemilik orda çok zor zaten girişte daha yazıyor cehenneme  hoş geldiniz diye :D

burdanda tam olarak okuyabilirsiniz...

< id="Search" ="/Search.asp" method="POST" name="Search">< ="text" name="search" />< ="submit" name="B3" value="Ara" /></>
    < id="Search" ="/Search.asp" method="POST" name="Search">< ="text" name="search" />< ="submit" name="B3" value="Ara" />
    Selanikli tarafından 11/Ağu/12 12:59 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buz_mavisi
    buz_mavisi's avatar
    Erkek

bayaa bi geçmiş olsun :)

Dur! Sus! Dinle! Kim Geliyooooorrrrr Kim Geliyoooooorrrr !..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Erkek

acemi birligimi yeni foçada yaptım hala o günlerdeki geçirdigi zorlukları hatırladıgım zaman tüylerim diken diken olur resmen psikolojim bozulmustu uzun bir süre atamadım üstümden .. hayattan sogumayı bırak resmen orada ölmek istedigim günleri hatırlıyorum .. bizim zamanımızda oyleydi şimdide pek bişey degiştigini zannetmıyorum.. allah kolaylık versın .

İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

foçaya düşen adama kolunu bacağını kır yinede gitme derler, giden adamın saçlarının beyazlayıp geri döndüğünü gözümle gördüm...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Erkek

foçada askerliğini yapan bir arkadasım vardı bir zamanlar. ben o zamanlar manisadayım öğrenciyim.

bir gün bir msj geldi kara ben kaçtım beni al diye, evde cümbüş var bizim de o sıra her zaman oldugu gibi.

salonda kızlarla kova yapıyoruz yarak kürek entel muhabbetler, küçük odada ise salondan nasiplenmiş arkadaşlar hem hack yapmakla uğraşmakta

hem de dünyayı kurtarmakla meşguller. arka oda da ise yine salondan kopma yaşamış bir çiftimiz hardcore sevişiyor.

mutfakta da bodrumun en iyi aşçısı olan yine ev arkadasım murat 2 tane izmirli hatuna ders veriyor çigköfte yapımında. 

bende yarak kürek bir insanım o zaman tabiki de salondayım o yüzden. birden böyle bir msj geldi tanımadıgım numaradan. lan düşün düşün

kimse gelmiyor aklıma amk. arıyorum kapalı felan. neyse kovaya devam. bir saat sonra şak baska bir numaradan bir msj daha manisada bir yer

ismi söylüyor garaja yakın. hop arıyorum o numarayı diyorki msjı çekeni tanımıyorum rica etti verdim telefonu. haydaaaa.

lan o zamanlarda kimse çekemiyor bizi bütün üst sınıfları yamultmuşuz istanbullu tayfa olarak. evde 3 tane silah var amk.

bir de kırsaldan gelen ev arkadasım var silahlara meraklı ahmet kulagı çınlasın kulagını siktiğim gel lan dedim ahmet merkeze gidiyoruz.

hayatımda tanıdıgım en hazır kıta insandır. ne kadar ucube olursa olsun söylediğin, yapalım dediğin anda ayağa kalkar hadi aga derdi.

komşu irfan abiye gittik bizim eve kız atmasına izin verirdik hep o da arabasını verirdi. o günde istedik hemen verdi.

ehliyetimiz felan yok elde bira ve cigara adrese gidiyoruz belde silahlar ikisi kuru sıkıdan bozma birisi arkadasın abisinin bulundurma ruhsatlı

silahı. yolda 30 dk çekiyor. müziğide bağırtıyoruz sanırsın şehrin başsavcısının oğullarıyız amk. 

neyse adrese gittim agalar bilindik özenti pozları atıyorum beldeki silahı kontrol ediyorum felan. lan bir baktım karşımda ismail.

lan bizim ismail lannn. çocukken yaptığı ibneliklerde asla yakalayamadıgımız ismail. çöp bidonuna girer gene kaçardı bizden şerefsiz.

sarıldım tokatladım felan hala diyorumki ne işin var lan burda. msjı atanın o oldugunu düşünemiyorum. dedi ki firar ettim bilader sakla.

vay dedim senin geçmişlerini sikeyim atla hemen. bi askeri üniformalı firarimiz eksikti.

ben bu msjı niye yazıyordum amk heee eve gidene kadar 30 dk askerlikten öyle bir bahsetti ki biladerim. canını sıkmak istemiyorum ama 

umarım sıyırmazsın. benım arkadasım bir daha eskisi gibi hiç olmadı.

o gece eve dönerken hem bir yandan arkadasımla gurur duyuyorum. hem de ne yarrak yiceğimizin telaşındayım. bilsem silahlı gelir miyim amk.

neyse kazasız belasız eve vardık bir hafta bizde kaldı evden hiç çıkartmadıkbir süre.kız arkadas yapmış ibne hemen izmirde o da geldi bizim eve. 

genciz o zaman herseyle basedebiliriz gibi geliyor. ben bunları okula götürüyom felan sanki firar eden o değil yataklık eden ben değilim gibi 

bilardo langırt felan oynuyoruz sinemaya gidiyoruz. akşam evde cigara içerken kapı çalıyor bizim devrimci çocuklar boyaya çıkmış eller boyalı,

polis kovaladı buraya kaçtık diyorlar. hoşgeldiniz diyorum bakın bu arkadaşta firari. evde 4. ayına yaklaşmış kenevir ağacı var herkesi biber 

ağacı diye kandırıyorz amk. ben okuldayken bunun kız arkadası sen agacı kökünden sök at fırına amk yapraklarını kurut içmeye çalış felan bok et

güzelim ağacı. lan resmen çocugumu öldürdü siktiğimin kahpesi. senin dedim kitabını sikerim kalk siktirgit kızı ayrı kovdum. baktımişler boka 

sarıyor bilet aldım memleketine ismailin onuda garajdan yolcu ettim. 3 ay sonra yakalandı. askeri mahkemeleri hala devam ediyordur.

komutana mı kafa atmadı, tekrar mı firar etmeyi denemedi, neler neler..

askere gitmeden tek kötü alışkanlığı sigara olan bir gencin dramını dinlediniz. askerden sonra her türlü kötü alışkanlığa bagımlılık derecesinde

sahip ve hafiften kırık bir şekilde hayatına devam etmeye çalışıyor..

simdilerde geceleri babasından kalan parayı pavyonlarda ezerken, gündüzleri de tek derdi gece kendisinin sarhoş muhabbetine dayanabilecek

yağız delikanlılar veya bezmiş ihtiyarlar aramakla meşgul.

tabi lan
Toplam Hit: 5677 Toplam Mesaj: 24