İzmir Havaalanından Ayvalık'a Ulaşım Nasıl ?
-
müridler ayvalığa gitmeyi düşünüyorum önümüzdeki tarihlerde fakat izmirede uğramam gerekiyor zaten böyle oluncada daha kısa sürer diye tahmin ediyorum otobüsle gitmektense. Fakat izmir havaalanından ayvalığa nasıl giderim ne kadar sürer hangi saatler mümkün bilmiyorum bilen müridler bilgilendirirse sevinirim
-
izmirden ayvalık tarafı baya uzun sürüyodu.çanakkale tarafından gidiyor otobüsler.7 saat falan belki daha uzun
-
hocam naptın ya istanbul ayvalık 6.5 saat emin misin ?
-
hocam havaalanından gidiş için, otogara gidiceksin oradan ayvalık a otobüsler kalkıyo. 2-2,5 saat sürüyo yamulmuyosam ayvalık. balıkseir seyahati telefonla ara önceden, rezervasyon yaptırırsın en azından gidip bekleme derdin olmaz.
-
3 saat birşey sürer aliağa üzerinden gidiyor
-
2.5-3 saat sürer, balıkesir seyahat'i ara bi danış. ne 7 saati çanakkale filan karıştırmayın :)
-
Edremit'te havaalanı var, belki önce Ayvalık sonra İzmir yaparsanız daha mantıklı olabilir. Edremit-Ayvalık 30 dk.
-
ptchicko bunu yazdı:
-----------------------------Edremit'te havaalanı var, belki önce Ayvalık sonra İzmir yaparsanız daha mantıklı olabilir. Edremit-Ayvalık 30 dk.
-----------------------------hocam sağol baktım da iki kişi gidiyoruz o havaalanıyla neredeyse iki katına çıkıyor + kartın limiti kurtarmıyo o ücreti ama duruma göre izmirde otelde kalırım belki o yüzden bakınıyorum şimdi online işlem için kart problem biraz yoksa sıkıntı yok
-
o bu değilde sanırım havaalanından otogara gitmekte sıkıntıymış ? Bunu nasıl halledebilirim
-
havaalanından otogara bir sıkıntı yok,belediye otobüsü kalkıyor.204 e bineceksin.
-
haavaalanından otoübs kalkıyor otogara. izmir ayvalık arası da 2 2.5 saat civarı sürer. ben truva yla gidiyrum ekbirde indirip servisle ayvalığa götürüyolar